search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:03
MENU CLOSE

Νέο κάλεσμα ISIS για αιματοκύλισμα της Ευρώπης μέσα στο Ραμαζάνι

14.06.2017 07:18
Αφγανιστάν: Στους 28 οι νεκροί από την επίθεση τζιχαντιστών σε τέμενος - Media

Σε νέες επιθέσεις κατά στόχων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και την Αυστραλία  κάλεσε το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος (ISIS), μέσα από μήνυμα του εκπροσώπου τύπου Απού αλ Χασάν αλ Μουαχέρ.

Στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε ο αλ Μουαχέρ εκθειάζει τις επιθέσεις στο Μάντσεστερ και στη Γέφυρα του Λονδίνου και παράλληλα καλεί τους μαχητές της οργάνωσης να πραγματοποιήσουν περισσότερα χτυπήματα κατά των εχθρών του ISIS πριν το τέλος του Ραμαζανίου, ιερού μήνα για τους Μουσουλμάνους.

«Οι αδερφοί σας στις χώρες σας τα έχουν πάει πολύ καλά. Να τους θεωρήσετε πρότυπά σας και να κάνετε ότι έκαναν και αυτοί [σ.σ. τρομοκρατικές επιθέσεις] », αναφέρει το video που ανέβηκε στον λογαριασμό  του ISIS.  Παράλληλα, ο Αλ  Μουαχέρ επαίνεσε την τρομοκρατική επίθεση που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Τεχεράνη του Ιράν.

«Πρέπει να μεταφέρουμε την πίστη μας στην Ευρώπη, στην Αμερική, στη Ρωσία, στην Αυστραλία και σε άλλα μέρη του κόσμου. […] αδέρφια ενωθείτε», αναφέρει το μήνυμα.

Από την πρώτη μέρα του 2017 μαχητές του ISIS  σκορπούν τον τρόμο και τον θάνατο μέσα από μια πληθώρα τρομοκρατικών ενεργειών σε Τουρκία, Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Γαλλία, Σουηδία, Ιράν και Φιλιππίνες.

Το Ραμαζάνι τελειώνει στις 24 Ιουνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:03