search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:38
MENU CLOSE

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Τραμπ μπλόκαρε στο Twitter έναν από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς όλων των εποχών (Photos)

14.06.2017 14:07
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Τραμπ μπλόκαρε στο Twitter έναν από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς όλων των εποχών (Photos) - Media

 

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Στίβεν Κινγκ είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους Αμερικάνους συγγραφείς όλων των εποχών.

Στο παλμαρέ του Κινγκ περιλαμβάνονται μερικά από τα γνωστότερα μυθιστορήματα τρόμου, όπως η “Λάμψη”, το “Κάρι”, το “Αυτό”, το “The Stand” και τόσα άλλα που είναι σχεδόν αδύνατον να μετρηθούν.

Ο Κινγκ, επίσης, είναι ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν διστάζει να κάνει τις απόψεις του γνωστές μέσω Twitter.

Φαίνεται ότι τα tweets του Κινγκ, ενόχλησαν τον Τραμπ, ο οποίος και προχώρησε στο μπλοκάρισμα του γνωστού συγγραφέα: αυτό σημαίνει ότι ο Κινγκ δεν μπορεί πλέον να βλέπει τα tweets του Τραμπ.

Η αντίδραση του Κινγκ ήταν σπαρταριστή: αρχικά, μόλις διαπίστωσε ότι ο Τραμπ τον είχε μπλοκάρει, δήλωσε χιουμοριστικά ότι “θα αυτοκτονήσω”.ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι η απόφαση αυτή του προέδρου των ΗΠΑ το καταδίκασε σε “μια υπαρξιακή έρημο απουσίας του Τραμπ.

Στο παιχνίδι, όμως, μπήκε και η Τζο Ρόουλινγκ, η συγγραφέας του “Χάρι Πότερ”, η οποία ενημέρωσε τον Κινγκ ότι ο Τραμπ δεν την έχει μπλοκάρει και ότι θα του στέλνει εκείνη τα tweets του.

Ωστόσο, και πέραν της πλάκας, νομικοί υποστηρίζουν ότι με το να μπλοκάρει χρήστες του Twiiter, o Τραμπ παραβιάζει το Σύνταγμα και δη το εδάφιο περί προστασίας της ελευθερίας του λόγου που ορκίστηκε να διαφυλάττει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:37