search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:27
MENU CLOSE

Ιστορική μέρα για το γήπεδο της ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η υψομετρική, αντίστροφη μέτρηση για τα έργα!

14.06.2017 16:44
Ιστορική μέρα για το γήπεδο της ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η υψομετρική, αντίστροφη μέτρηση για τα έργα! - Media

 

Καμία εκκρεμότητα δεν απομένει πλέον για να πάρει η ΑΕΚ την οικοδομική άδεια του γηπέδου! Ο Χρήστος Σπίρτζης υπέγραψε την υψομετρική μελέτη και από αύριο η «Ένωση» μετράει αντίστροφα για μπουλντόζες.

Ιστορική μέρα για το γήπεδο της ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η υψομετρική, αντίστροφη μέτρηση για τα έργα!

Η πιο σπουδαία μέρα στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ -μέχρι εκείνη που θα πάρει στα χέρια την οικοδομική άδεια- θεωρείται η σημερινή.

Η μόνη εκκρεμότητα που απέμενε για να συμπληρωθεί ο φάκελος της «Ένωσης» διευθετήθηκε, αφού ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης υπέγραψε την υψομετρική μελέτη.

Κατόπιν τούτου, οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούν τις προσεχείς ημέρες να λάβουν τα σχετικά έγγραφα και να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των έργων της «Αγια-Σοφιάς».

Γιατί από τη στιγμή που θα κατατεθεί στο ΥΠΑΠΕΝ η εγκεκριμένη μελέτη, θα είναι θέμα λίγων ημερών η έκδοση της άδειας, η οποία θα σημάνει το τέλος του γραφειοκρατικού Γολγοθά που ανέβηκε η ΑΕΚ και θα της επιτρέψει να βάλει μπουλντόζες στην ιστορική έκταση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πηγή: sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:27