search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα ρούχα που ΠΟΤΕ δεν πρέπει να φοράτε σε πρώτο ραντεβού

14.06.2017 18:40
Αυτά είναι τα ρούχα που ΠΟΤΕ δεν πρέπει να φοράτε σε πρώτο ραντεβού - Media
 
Ετοιμάζεστε για το πρώτο ραντεβού με έναν άνθρωπο που σας αρέσει και, προφανώς, θέλετε να κάνετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση.
 
Οπότε σας ενδιαφέρει πολύ το τι θα φορέσετε και πόσο αυτό που θα φορέσετε σας κολακεύει ή σας χαλάει την εικόνα.
 
Αυτά, σύμφωνα με διάφορους έμπειρους στυλίστες, είναι τα ρούχα που ποτέ δεν πρέπει να επιλέγετε για το πρώτο σας ραντεβού.
 
Επίσημο ένδυμα: αν δεν πηγαίνετε σε κάποια δεξίωση, ένα υπερβολικά επίσημο ρούχο ενδεχομένως θα δείξει εκτός τόπου και ίσως να τρομάξει το ραντεβού σας.
 
Βαθειά ντεκολτέ: μπορεί ένα ρούχο με βαθύ ντεκολτέ να κολακεύει, ωστόσο, ίσως στέλνει λάθος μηνύματα στο συνοδό σας σχετικά με τις προθέσεις σας.
 
Πολύ στενά τζιν: εδώ οι λόγοι είναι απολύτως πρακτικοί. Ένα πολύ στενό τζιν θα σας σφίγγει, θα περιορίζει τις κινήσεις σας και ενδεχομένως δεν θα κολακεύει τη σιλουέτα σας.
 
Τακούνια-στιλέτο: οτιδήποτε άνω των οκτώ εκατοστών είναι πολύ άβολο, θα κινδυνεύετε διαρκώς με ατύχημα και θα πονάν τα πόδια σας, χαλώντας τη διάθεσή σας.
 
Δικτυωτό καλσόν: θεωρείται ως ένδυμα που ταιριάζει με πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση, στο όριο της… στολής.
 
Πολύ κοντά σορτ: ομοίως με το βαθύ ντεκολτέ, ένα πολύ κοντό σορτσάκι ίσως δημιουργήσει παρεξηγήσεις σχετικά με τις προθέσεις σας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45