search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45
MENU CLOSE

Mε δάκρυα στα μάτια η Adele στον τόπο της τραγωδίας στο Λονδίνο (Photos)

15.06.2017 07:38
Mε δάκρυα στα μάτια η Adele στον τόπο της τραγωδίας στο Λονδίνο (Photos) - Media

Σκηνές φρίκης έζησαν οι κάτοικοι πολυώροφου κτιρίου στο Λονδίνο μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης, με μοιραίο απολογισμό τουλάχιστον 12 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Το απόγευμα της Τετάρτης, λιγότερο από 24 ώρες από το τραγικό συμβάν, η Adele έσπευσε στο σημείο δηλώνοντας το παρών και τη συμπαράστασή της στους ανθρώπους που είδαν τη ζωή τους και τους αγαπημένους τους να χάνονται σε δευτερόλεπτα.

Η διάσημη τραγουδίστρια αγκάλιαζε τον καθένα από τους διασωθέντες σε μια προσπάθεια να τους δώσει δύναμη και κουράγιο. Η κίνησή της αυτή εκτιμήθηκε τόσο από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο όσο και από τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Είμαι τόσο περήφανη που γνώρισα από κοντά έναν άνθρωπο σαν εσένα. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Δε θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα που αγκάλιαζες και συμπαραστεκόσουν στον καθένα» ανέφερε μία από τις πολλαπλές αναρτήσεις στο twitter, ενώ ακολούθησαν και άλλες:

« Το γεγονός ότι η Adele έσπευσε στο σημείο και επέλεξε να εκφράσει τη θλίψη και τη συμπαράστασή της από κοντά, χωρίς να αρκεστεί σε ένα απλό, γραπτό μήνυμα συμπαράστασης, αποδεικνύει πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι. Η Adele είναι ένας άγγελος με μεγάλη καρδιά. Είμαι τόσο περήφανη για εκείνη» ανέφερε ένα άλλο tweet.

Πολλοί ήταν οι celebrities που δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες που έζησαν αυτές τις φρικτές στιγμές, ωστόσο, η Adele ήταν μια από τις ελάχιστες παρουσίες στο σημείο της τραγωδίας. Με τα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και τη θλίψη της για το θλιβερό συμβάν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45