search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:41
MENU CLOSE

Χίλαρι και Μισέλ εντυπωσίασαν στα βραβεία για τις γυναίκες

15.06.2017 08:47
Χίλαρι και Μισέλ εντυπωσίασαν στα βραβεία για τις γυναίκες - Media

 

Η Χίλαρι Κλίντον, η Μισέλ Ομπάμα και η γερουσιαστής Καμάλα Χάρις εξέπληξαν το κοινό κατά την τελετή απονομής των βραβείων της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, Γυναίκες στον Κινηματογράφο, συμμετέχοντας σε ειδικά βίντεο, ενώ ο βετεράνος δημοσιογράφος, Νταν Ράθιρ αποκάλεσε τις γυναίκες που εργάζονται για την ισότητα των δύο φύλων στην ψυχαγωγία, ως ένα παράδειγμα «βασικής αμερικανικής ευπρέπειας, ανοχής και γενναιοδωρίας».

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η κωμικός Τζέσικα Γουίλιαμς. Η ταινία που απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα ήταν η «Wonder Woman» και η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι αν και ακόμα δεν την έχει δει, σχεδίαζει να το κάνει. «Κάτι μου λέει ότι μια ταινία για μια ισχυρή γυναίκα που αγωνίζεται για να σώσει τον κόσμο από μια τεράστια διεθνή καταστροφή είναι ακριβώς στο δρόμο μου», είπε πριν παρουσιάσει τη νικήτρια του βραβείου Crystal, Ελίζαμπεθ Μπανκς.

Η νικήτρια του βραβείου Lucy, Τρέισι Έλις Ρος, χαμογέλασε ακούγοντας την Μισέλ Ομπάμα να την περιγράφει ως λαμπρή και ξεκαρδιστική.

«Ο χαρακτήρας της Μπόου, στο Black-ish, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα», δήλωσε η πρώην Πρώτη Κυρία.

«Ω, καλοσύνη σας», είπε η Ρος.

Αποδεχόμενη το βραβείο που ονομάστηκε Lucy, προς τιμήν της Λουσίλ Μπολ, η Ρος είπε ότι «θα ήθελα να γίνω ένα κομμάτι της αναδιαμόρφωσης της σύγχρονης γυναίκας μέσα από το πρόσωπο και την ύπαρξη μίας χαρούμενης μαύρης γυναίκας που πραγματικά είναι ξεχωριστή».

Αλλά αναρωτήθηκε γιατί τέτοιου είδους προγράμματα είναι τόσο λίγα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15