search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:02
MENU CLOSE

Όλγα Τρέμη: Πήρα σύνταξη για να μη μου τη φάει ο Τσίπρας

15.06.2017 09:00
Ολγα Τρέμη: Αστεία τα περί συμμετοχής μου στο Just The 2 Of Us - Media

 

Η Όλγα Τρέμη μίλησε για όλους και για όλα στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη

Θα επέστρεφε στο Mega;

-Εγώ είμαι ετοιμοπόλεμη και ορεξάτη. Από εκεί και πέρα, η ζωή θα δείξει.

Η σύνταξη που πήρε

-Τη σύνταξη δεν την πήρα για να συνταξιοδοτηθώ, την πήρα για να μη μου τη φάει ο Τσίπρας. Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να το κάνω τώρα, παρά το γεγονός ότι σας είπα πως παραμένω μάχιμη, είναι για να προλάβω τις δυσμενείς αλλαγές.

Οι φίλες της

-Έχω φίλους στο χώρο της δημοσιογραφίας, πολύ λίγους αλλά έχω. Εγώ για τα κορίτσια έχω μιλήσει και για τη Μάρα Ζαχαρέα και για τη Μαρία Χούκλη και για τη Σία Κοσιώνη. Έχουμε μια πολύ γλυκιά σχέση μεταξύ μας.

Το λίφτινγκ

-Δεν το μετάνιωσα ούτε κατά διάνοια. Ένας κίνδυνος υπάρχει μόνο όταν κανείς μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες: να θεωρήσει ότι αυτό είναι υποκατάστατο της νεότητας. Δεν γίνεσαι νεότερος με το λίφτινγκ. Γίνεσαι λίγο πιο συμπαθητικός σε σχέση με την κανονική σου ηλικία. Μια χαρά ένιωσα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα: «Τι θεά είσαι εσύ παιδί μου»; Αστειεύομαι…

Το πολυσυζητημένο κολιέ

-Το κολιέ που φορούσα στο δελτίο ειδήσεων ήταν ένα δώρο γάμου. Τι να κάνω; Να το εξαφανίσω; Φορούσα και τη βέρα μου, ενδεχομένως αν ενοχλήθηκαν κάποιοι.

Η κόντρα με την Έλλη Στάη

-Όχι. Καμία σχέση! Ήταν ωραίο όμως, ιντριγκάριζε, πλάκα είχε. Όταν ήμασταν μαζί στο Mega, κάτι είχε συμβεί και μου είπε «τώρα θα λένε ότι τσακωνόμαστε». Της λέω «παιδάκι μου δεν κάνεις τον σταυρό σου; Όλος ο κόσμος θα ασχολείται με μας. Αν θα μαλλιοτραβηχτούμε στο δελτίο θα ανέβει κατακόρυφα η τηλεθέαση.

Πηγή: zappit.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52