search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:13
MENU CLOSE

Εκθαμβωτική η Κέιτι Χολμς στο κόκκινο χαλί (Photo)

15.06.2017 14:24
Εκθαμβωτική η Κέιτι Χολμς στο κόκκινο χαλί (Photo) - Media

 

Η Katie Holmes κάνει συλλεκτικές αλλά πολύ καλές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Χωρίς να έχει χαθεί από τη δημοσιότητα, προσπαθεί να είναι περνά περισσότερο χρόνο με την μικρή της κόρη παρά να αναλώνεται σε δημόσιες εμφανίσεις, βραδινές εξόδους με διάσημους και parties. Όταν όμως λέει το «I do», τότε τα φλας δε σταματούν. 

Η όμορφη ηθοποιός παραβρέθηκε εχθές στα βραβεία ” The Fragance Foundation” και η παρουσία της έμοιαζε με «πρόβα νυφικού». Ήταν υπερλαμπρη μέσα στο λευκό maxi φόρεμά της, το οποίο ήταν και κεντημένο με λουλούδια. Για τα μαλλιά της είχε επιλέξει ένα navy look (flat beach waves όπως θα έλεγε και η Βιβή) και για τα χείλη της ένα nude κραγιόν.

Όσο γραφικές και αν πρόκειται να ακουστούμε, η Katie Holmes θα είναι μία πανέμορφη νύφη και ο Jamie Foxx πρέπει να δράσει άμεσα!

Πηγή: queen.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:13