search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:13
MENU CLOSE

Στο αυτόφωρο όσοι συλλαμβάνονται για επεισόδια στα γήπεδα

15.06.2017 15:58
Στο αυτόφωρο όσοι συλλαμβάνονται για επεισόδια στα γήπεδα  - Media

 

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στα επεισόδια είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και σε συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου συζητήθηκε να ακολουθούν την αυτόφωρτη διαδικασία όσοι συλλαμβάνονται για κρούσματα βίας στα γήπεδα.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια να πατάξουν την βία στα γήπεδα, αλλά κανείς δεν κατάφερε να κάνει κάτι, με συνέπεια να βλέπουμε στην χώρα μας σκηνές όπως αυτές στο Πανθεσσαλικό. Από την άλλη αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί κάτι που γνωρίζει καλά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Αυτό φάνηκε και στην συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, στην οποία συζητήθηκαν πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την δικαιοσύνη στον χώρο του αθλητισμού. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν οι προβλεπόμενες ποινές, αλλά δεν γίνεται απολύτως τίποτα, αυτό που συζητήθηκε μεταξύ άλλων είναι πως όποιος συλλαμβάνεται να κάνει επεισόδια να πηγαίνει αυτόφωρο, κάτι που όλοι πιστεύουν πως Θα μειώσει σε μεγάλο βαθμό τα πολλά είναι η αλήθεια κρούσματα βίας που υπάρχουν στην χώρα μας.  

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10