search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:25
MENU CLOSE

Πανικός στη Νέα Υόρκη: Βαν έπεσε πάνω σε πεζούς

15.06.2017 18:22
Πανικός στη Νέα Υόρκη: Βαν έπεσε πάνω σε πεζούς - Media

 

Τον τραυματισμό 10 ανθρώπων έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής ένα βαν SUV, το οποίο ο οδηγός του οδήγησε πάνω σε πεζοδρόμιο στην 9η Λεωφόρο, στο κέντρο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα, η οποία έχασε τον έλεγχο του οχήματος έπεσε πάνω σε πεζούς που περνούσαν εκείνη την ώρα και κατέληξε να συγκρουστεί με κτίριο.

Επιπλέον, στο αυτοκίνητο ήταν ένα παιδί και δύο γυναίκες που κάθονταν στα πίσω καθίσματα. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

«Πιστεύω ότι το βαν είδε το πορτοκαλί φανάρι και αποφάσισε να επιταχύνει» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που άγγιξε το αυτοκίνητο μπροστά του, άλλαξε κατεύθυνση και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο».

«Έφτασε στο πεζοδρόμιο και συγκρούστηκε με έναν φράχτη και ένα δέντρο, επιβράδυνε και χτύπησε μια κυρία που περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Δύο ακόμη άνθρωποι σπρώχτηκαν από το αυτοκίνητο, αλλά δεν τραυματίστηκαν», ανέφερε άλλος μάρτυρας.

Τραυματιοφορείς μετέφεραν τη γυναίκα που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ άλλα εννέα άτομα δέχθηκαν περίθαλψη για μικροτραυματισμούς στο σημείο, σύμφωνα με αξιωματούχους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18