search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:24
MENU CLOSE

Η φωτογραφία της κόρης της Ολίβια Νιούτον Τζον που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

16.06.2017 12:55
Το μήνυμα της «Παναγίας» του Τζεφιρέλι για το Πάσχα με τον κορωνοϊό - Media

 

Θύελλα σχολίων προκάλεσε νωρίτερα αυτό τον μήνα μια αποκαλυπτική φωτογραφία την οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Chloe Lattanzi.

Η κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον επικρίθηκε από τους ακόλουθούς της, οι οποίοι της έγραφαν ότι δεν δείχνει καθόλου υγιής. Ωστόσο η Chloe δεν πτοήθηκε και ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία, αρκετά επεξεργασμένη στη οποία η 31χρονη, στέκεται πάνω στο κρεβάτι όπου την περιβάλλουν ένα κουνέλι με γυαλιά και ένας σκύλος ξαπλωμένος ανάσκελα. 

Την εικόνα συνοδεύει η λεζάντα: «Κάντε τα πρωινά σας μαγικά! Θα χοροπηδάω στο κρεβάτι για λίγο. Στη συνέχεια, θα παίξω με το γιγαντιαίο λαγουδάκι μου, και θα μιλάω με τα πουλιά που θα καθαρίζουν μαγικά πέταλα λουλουδιών για μένα»

Η Chloe πρόσθεσε επίσης πολλά χαμογελαστά emojis και τα hashtags #makeyourlifemagical και #Disneyprincess.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μοιράστηκε μια φωτογραφία του εαυτού της στην οποία φορά ένα skinny τζιν και ένα τοπ και φαίνεται πάρα πολύ αδύνατη. Στο χέρι κρατάει ένα τσιγάρο.

Αμέσως ξεκίνησε «θύελλα» σχολίων, κυρίως κατά της εμφάνισής της. «Είσαι κοκαλιάρα» της έγραψε ένας χρήστης. «Φάε κάτι σε παρακαλώ» έγραψε κάποιος άλλος. 

«Εντάξει είμαι πολύ αδύνατη. Πείτε ό, τι θέλετε. Δεν με νοιάζει πια. Πονάω τόσο πολύ» απάντησε σε όσους την επέκριναν στο Instagram.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «έκλαιγε με αναφιλητά για μια ώρα», μετά τα σχόλια στα Social Media.

H κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον, έχει δώσει στο παρελθόν μάχη με την ανορεξία και την κατάθλιψη.
«Από τότε που γεννήθηκα, Αυτή είναι η ζωή μου. Αυτή η ζωή με έκανε άρρωστη. Η ανορεξία και η κατάθλιψη» έγραψε.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:24