search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Διπλό Mega-deal ύψους 71 εκατ. ευρώ από την Εθνική Πανγαία

16.06.2017 14:28
Prodea Investments: Κέρδη 112,9 εκατ. ευρώ για το α’ εξάμηνο 2019 - Media

 

Πέντε εμπορικά ακίνητα υψηλών προδιαγραφών απέκτησε από ξένους επενδυτές η Εθνική Πάνγαια ΑΕΕΑΠ μέσα από ένα διπλό Mega-deal ύψους 71 εκατ. ευρώ.

Τρία από τα ακίνητα βρίσκονται στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα, στη Λεωφόρο Αθηνών στην Αθήνα και στη Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Επιπλέον, ένα ακίνητο βρίσκεται στην Πάτρα και ένα άλλο στη Λεμεσό της Κύπρου. Η συνολική επιφάνεια των κτιρίων ανέρχεται σε 87.000 τ.μ.

Παράλληλα, η ΠΑΝΓΑΙΑ, προχώρησε σε συμφωνία για την εκμίσθωση των ακινήτων για 25 χρόνια στην εταιρία «Σκλαβενίτης»,  τον μεγαλύτερο ελληνικό όμιλο λιανικής πώλησης τροφίμων.

Το κτίριο της Λεμεσού παραχωρήθηκε επίσης στην εταιρία «Σκλαβενίτης» με τη μέθοδο sale and lease back, βάσει παλαιότερης συμφωνίας συνολικού ύψους €24εκατ.

Σύμφωνα με τον C.E.O της ΠΑΝΓΑΙΑ , κ.Α.Καρυτινό, η νέα επένδυση της ΠΑΝΓΑΙΑ, δείχνει στην πράξη την πίστη της εταιρίας και των μετόχων της στις προοπτικές της ελληνικής αγοράς ακινήτων  .

Στελέχη της ΠΑΝΓΑΙΑ υποστηρίζουν ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας περνά μέσα από την ανάκαμψη της αγοράς ακινήτων και οι στοχευμένες τοποθετήσεις σε ακίνητα με αξιόλογα επενδυτικά χαρακτηριστικά, κρύβουν σημαντικές υπεραξίες για την εταιρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:47