search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:31
MENU CLOSE

Απίστευτο: Το Facebook ετοιμάζει… τηλεόραση

16.06.2017 16:06
FT: Γιατί το Facebook πρέπει να μας κόψει … μηνιάτικο - Media
 
Μπορεί ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ να προέβλεψε τον «θάνατο» του κινητού τηλεφώνου, ωστόσο, για πιο άμεσα αποτελέσματα μοιάζει να στρέφει το βλέμμα του σε ένα από τα πιο «παραδοσιακά» ΜΜΕ, την τηλεόραση.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το Facebook ετοιμάζεται να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία σειρών και τηλεοπτικών σόου, με στόχο να μπει δυναμικά στην αγορά της τηλεοπτικής διαφήμισης που στις ΗΠΑ υπολογίζεται ετησίως στα 70 δισ. δολάρια.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το ριάλιτι «Last State Standing» και την κωμική σειρά «Loosely Exactly Nicole», ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τα τηλεοπτικά προγράμματα του Facebook θα προβάλλονται σε ειδικό tab στο interface του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο βρίσκεται σε φάση κατασκευής.
 
Το Bloomberg αναφέρει ότι το Facebook δεν προτίθεται να ανταγωνιστεί τις συνδρομητικές τηλεοπτικές υπηρεσίες όπως το Netflix, το HBO και το Showtime, αλλά ενδιαφέρεται περισσότερο για παιδικά/νεανικά κοινά και για το κοινό της καλωδιακής τηλεόρασης.
 
Ωστόσο, αναλυτής εκτίμησε ότι ο απώτερος στόχος του Facebook είναι να… εξαφανίσει την παραδοσιακή τηλεόραση. Ίδωμεν.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:30