search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ο Λάμπης Ταγματάρχης

16.06.2017 16:24
Παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ο Λάμπης Ταγματάρχης - Media
 
Με επιστολή του προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ ο Λάμπης Ταγματάρχης.
 
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, ο κ. Παππάς αποδέχθηκε την παραίτηση του κ. Ταγματάρχη και τον ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες του και την ουσιαστική συμβολή του στην αναδιοργάνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μετά την επαναλειτουργία της τον Ιούνιο του 2015.
 
Ο κ. Λάμπης Ταγματάρχης, αφού ευχαρίστησε τον υπουργό, ανέφερε πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος καθοριστικός κύκλος ομαλής λειτουργίας της ΕΡΤ και ότι παραδίδει την εταιρεία εύρωστη, λειτουργικά σύγχρονη, έχοντας εφαρμόσει διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείρισή της.
 
Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι «μετά από δύο χρόνια ευδόκιμης θητείας, ο Λάμπης Ταγματάρχης αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. Σε αυτό το διάστημα έφερε εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ επιλύοντας τα προβλήματα που σώρευσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση το καταστροφικό “μαύρο”. Παρά την σφοδρή κριτική –πολλές φορές κακόπιστη- που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της διοίκησης της ΕΡΤ, κατόρθωσε με επαγγελματισμό και συνέπεια να στήσει από την αρχή έναν σύγχρονο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό».
 
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της παραίτησής του, ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι σε ανύποπτο χρόνο ο Λάμπης Ταγματάρχης είχε δηλώσει ότι δεν θα ξεπεράσει τα δύο χρόνια θητείας στη θέση του στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:13