search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:32
MENU CLOSE

Το «αφεντικό» πατάει το σανίδι του Μπρόντγουεϊ το φθινόπωρο

17.06.2017 09:04
Το «αφεντικό» πατάει το σανίδι του Μπρόντγουεϊ το φθινόπωρο - Media

 

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, στο θέατρο Γουόλτερ Κερ, το φθινόπωρο με σόλο συναυλίες για οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Post».

“Θέλει να παίξει σε έναν μικρότερο χώρο” ανέφερε πηγή από το θέατρο. “Θέλει να δοκιμάσει κάτι πιο οικείο και του αρέσει η ιδέα να βρίσκεται στο Μπρόντγουεϊ”.

Οι ημερομηνίες δεν έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά ο θρύλος της ροκ, βραβευμένος με 20 βραβεία Γκράμι πιθανότατα θα αρχίσει τις εμφανίσεις τον Νοέμβριο.

Το 975 θέσεων, θέατρο Γουόλτερ Κερ στη Νέα Υόρκη παραμένει κλειστό από τότε που ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του μιούζικαλ, Amelie στο Μπρόντγουεϊ τον Μάιο.

Αντί να αφήσει το χώρο άδειο, η εταιρεία Jujamcyn Theaters, στην οποία ανήκει το θέατρο, το παραχώρησε στον Σπρίνγκστιν χωρίς ενοικίαση για οκτώ εβδομάδες.

Ο τραγουδιστής θα εισπράξει τα έσοδα από τα εισιτήρια και το θέατρο τα κέρδη από τις πωλήσεις αλκοόλ.

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι εμφανίσεις του Μπρους Σπρίνγκστιν στο Μπρόντγουεϊ μπορεί να αποτελούν την εισαγωγή για ένα άλλο έργο – τη διασκευή των απομνημονευμάτων του “Born To Run”, σε μιούζικαλ. Αρκετοί παραγωγοί, προσέγγισαν τον τραγουδιστή για να προσαρμόσουν το βιβλίο για τη θεατρική σκηνή.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν σταμάτησε τις εμφανίσεις τον Φεβρουάριο, όταν ολοκληρώθηκε η επετειακή περιοδεία του για το LP του 1980 με τίτλο «The River». Από τότε, ο ρόκερ εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τον Στιβεν Βαν Ζαντ, κιθαρίστα του συγκροτήματος E Street Band με το οποίο ο γνωστός ως «Τhe Boss» (Το αφεντικό) κάνει συναυλίες και ηχογραφεί.

Τον Απρίλιο ο Σπρίνγκστιν είχε μία εγκάρδια συζήτηση με τον ηθοποιό Τομ Χανκς στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31