search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Κρήτη: Βρήκαν τους «ποντικούς» και τα κλοπιμαία μετά από έλεγχο ρουτίνας

17.06.2017 11:19
30χρονος αστυνομικός έκλεβε... πύργους ηλεκτρονικών υπολογιστών - Media

 

Δυο άτομα συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για κλοπές σε δυο σπίτια σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου Χανίων και  Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.550 ευρώ.

Πρόκειται για έναν 32χρονο και ένα 48χρονο, η σύλληψη των οποίων έγινε μετά από έλεγχο  αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου σε αυτοκίνητο που επέβαιναν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι δύο άνδρες υπέδειξαν πλαστά έγγραφα (ταυτότητες και άδειες ικανότητας οδήγησης) αρχών Ρουμανίας, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.250 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι δύο, στις 14 και 15 Ιουνίου είχαν διαπράξει τις κλοπές στα δύο σπίτια στον Κίσσάμο Χανίων και στον Άγ. Βασίλειο Ρεθύμνου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:35