search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:25
MENU CLOSE

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας για την Μπριζίτ

17.06.2017 11:57
Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας για την Μπριζίτ - Media

 

Μπορεί τώρα να επέστρεψε στην καριέρα της ως τραγουδίστρια, ωστόσο, η Κάρλα Μπρούνι υπήρξε και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Με αφορμή το νέο της βιντεοκλίπ που υπογράφει ο διάσημος φωτογράφος μόδας Jean-Baptiste Mondino για το τραγούδι “Miss You”, που αποτελεί διασκευή του ομώνυμου χιτ των Rolling Stones και θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο της πέμπτο άλμπουμ French Touch, η Carla μίλησε για τη μουσική της την οποία θεωρεί πολύ απλή και ανάλογα απλό επιθυμούσε να είναι και η εμφάνισή της.  

Φυσικά, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις που αναφέρονταν στις ημέρες που η ίδια ήταν η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια για τις τότε στιλιστικές της επιλογές, ενώ κλήθηκε να δώσει ενδυματολογικές συμβουλές στην κα Μακρόν που αποτελεί τη νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Η Carla Bruni αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε συμβουλή, τονίζοντας ότι η κα Μακρόν δεν έχει καμιά ανάγκη από συμβουλές ενώ τόνισε ότι διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί και μια άψογη σιλουέτα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:24