search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:59
MENU CLOSE

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι μαστροποί της Μανωλάδας

17.06.2017 14:23
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι μαστροποί της Μανωλάδας  - Media

 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο Βούλγαροι που συνελήφθησαν για μαστροπεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο αλλοδαποί είχαν στήσει υπαιθριο πορνείο στο δάσος της Στροφυλιάς στη Μανωλάδα Ηλείας. 

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε πταισματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, σε βάρος δύο 20χρονων γυναικών, υπηκόων Βουλγαρίας, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη και ένας 28χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές κατηγορούμενος, για παράνομη παραμονή στη Χώρα.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο δάσος της Στροφυλλίας στη Μανωλάδα Ηλείας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 42χρονο και τον 23χρονο να εξωθούν στην πορνεία και να εκδίδουν τις δύο 20χρονες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μαστροποί, μετέφεραν τις γυναίκες με αυτοκίνητο, σχεδόν καθημερινά, στο δάσος της Στροφυλίας και στο Κουνουπέλι, όπου συνευρίσκονταν με αλλοδαπούς, έναντι του χρηματικού ποσού των (10) ευρώ.

Επιπλέον, ο 42χρονος μετέφερε τους «υποψήφιους πελάτες» με αυτοκίνητο από την πλατεία της Νέας Μανωλάδας στην προαναφερόμενη περιοχή, όπου ο 23χρονος εισέπραττε τα χρήματα και επιτηρούσε τον χώρο της συνεύρεσης.

Οι δύο 20χρονες αλλοδαπές είχαν μεταφερθεί από την Βουλγαρία στην Ελλάδα, πριν από δύο μήνες περίπου, από τον 42χρονο, ο οποίος μαζί με τον 23χρονο τους είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:58