search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:42
MENU CLOSE

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ο Μπουλάς ήταν σαν… ψυχοθεραπεία για μένα

17.06.2017 15:31
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ο Μπουλάς ήταν σαν… ψυχοθεραπεία για μένα - Media
 
Καλεσμένος στο Ραδιόφωνο 24/7 ήταν ο αγαπητός τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και μίλησε για τη πολύχρονη πορεία του στο έντεχνο τραγούδι και τη συνεργασία του με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.
 
«Ξεκίνησα όπως ξεκινούν όλοι οι πιτσιρικάδες. Ή μάλλον όπως ξεκινούσαν τότε οι πιτσιρικάδες γιατί τώρα έχουν βρει τρόπους μυστήριους, ξεπηδούν σε χρόνο ρεκόρ. Εμείς τότε παίζαμε σε συγκροτήματα και μάλιστα στις αρχές παίζαμε Κυριακές σε κινηματογράφους. Αυτές ήταν οι πρώτες συναυλίες. Αλλά η πρώτη επίσημη εμφάνιση μου με παπά και κουμπάρο θεωρώ έγινε στο Κύτταρο με τους PLJ όταν βγάλαμε τον δίσκο “Αρμαγεδδών”» είπε ο δημοφιλής τραγουδοποιός.
 
Σε ερώτηση σχετικά με τη συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα, τη «Σκόνη» και τις «Αρκούδες», ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είπε: «Ο Νταλάρας ήθελε αρχικά να πει τις “Αρκούδες” ήταν στη φάση τότε να πειραματιστεί και του είπα “κάτσε να πούμε ένα τραγουδάκι πιο καισαρικό μπας και ακουστεί”. Και του έδωσα τη “Σκόνη” γιατί ένιωθα ότι θα γίνει σουξέ».
 
Για τον Σάκη Μπουλά δήλωσε: «Ο Σάκης Μπουλάς ήταν μια περίπτωση αδερφική. Παίξαμε πολλά χρόνια μαζί, κάναμε πέντε-έξι περιοδείες μαζί. Η συνεργασία τότε ήταν σαν ψυχοθεραπεία για μένα».
 
(πληροφορίες: news247.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38