search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:06
MENU CLOSE

Νέο παραλήρημα Ερντογάν κατά της Ελλάδας: Καλύπτετε τρομοκράτες

17.06.2017 19:01
Ένας χρόνος μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα: Ο Ερντογάν κατηγορεί τη… Δύση και την αντιπολίτευση - Media
 
Την ώρα που η ελληνική και η τουρκική διπλωματία «τρέχουν» τις τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Αθήνα και τη Θράκη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «ξαναχτυπά».
 
Μιλώντας σε τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Ερντογάν ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι υποθάλπει την τρομοκρατία, παρέχοντας άσυλο σε Τούρκους πολίτες και στρατιωτικούς που διέφυγαν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου καλοκαιριού.
 
Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε (δείχνοντας για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τους θεσμούς…) ότι «ορισμένοι ακόμα κρύβουν τους τρομοκράτες που έφυγαν από εδώ. Όπως η Ελλάδα και η Γερμανία. Για παράδειγμα, αυτή την στιγμή, υπάρχουν πάνω από 10 στην Ελλάδα και, ξέρετε τι μας λένε; Αυτό το θέμα είναι θέμα της Δικαιοσύνης, εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Τι ανοησίες είναι αυτές;».
 
Παράλληλα, συνέχισε τις επιθέσεις του κατά των χωρών-μελών της Ε.Ε. που απαγόρευσαν τα προεκλογικά σόου του στο έδαφός τους κατά την περίοδο πριν το δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση στην Τουρκία, επαναλαμβάνοντας τα ad hitlerum επιχειρήματά του, καθώς είπε ότι «σε ορισμένες χώρες της Ε.Ε., στο παρελθόν, υπήρξαν ναζιστικές και φασιστικές πρακτικές. Δυστυχώς, τα ίδια έχουν εφαρμοστεί και στους πολίτες μου».
 
(πληροφορίες: Alpha TV)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30