search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:43
MENU CLOSE

Viral o Έλληνας ομοφυλόφιλος καθηγητής που πόζαρε με τη βεντάλια του δίπλα στον Τραμπ και τη Μελάνια (Photos)

18.06.2017 10:06
Viral o Έλληνας ομοφυλόφιλος καθηγητής που πόζαρε με τη βεντάλια του δίπλα στον Τραμπ και τη Μελάνια (Photos) - Media

 

Ένας Έλληνας καθηγητής έκλεψε την παράσταση ποζάροντας δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, με μια μαύρη δαντελωτή βεντάλια. Η φωτογραφία μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μάλιστα, να γίνει viral με τα διεθνή μέσα να αναπαράγουν την είδηση το ένα μετά το άλλο.

«Μια άγρια πόζα» έγραψε χαρακτηριστικά η Daily Mail, ενώ άρθρο για τη δημοφιλή φωτογραφία είχε και η USA Today για το οποίο επέλεξε τον τίτλο «Kαθηγητής ΛΟΑΤ χρησιμοποιεί βεντάλια σε φωτογραφία με τον Τραμπ».

Ο 29χρονος Νίκος Γιαννόπουλος είναι Έλληνας καθηγητής και διδάσκει στο Beacon Charter High School for the Art και καθώς ανακηρύχθηκε «Καθηγητής της Χρονιάς» για το Ρόουντ Άιλαντ, έλαβε πρόσκληση μαζί με άλλους καθηγητές απ’ όλες τις αμερικανικές Πολιτείες στο Λευκό Οίκο για να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε ότι φορούσε στο πέτο μια καρφίτσα με «ουράνιο τόξο» σε «ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την κοινότητα ΛΟΑΤρ», ένα μπλε σακάκι, ένα περιδέραιο με άγκυρα γύρω απ’ το λαιμό για να τιμήσει το Ρόουντ Άιλαντ και μια μαύρη βεντάλια η οποία ανήκε στον σύντροφό του- που συμβόλιζε  τη χαρά και την ελευθερία της μη συμμόρφωσης με το φύλο».

Κι αυτή η βεντάλια ήταν αυτή που τελικά, έκλεψε την παράσταση.

«Ρώτησα τον πρόεδρο: “σας πειράζει να χρησιμοποιήσω τη βεντάλια στη φωτογραφία;”. Κι εκείνος είπε: “Εμπρός, κάντο!” Έτσι άνοιξα τη βεντάλια μου και πήρα την πόζα μου», είπε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:42