search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:55
MENU CLOSE

Ακριβοί χωρισμοί διασήμων: Αυτοί είναι οι υψηλότερα αμειβόμενοι «πρώην»

18.06.2017 11:43
Ακριβοί χωρισμοί διασήμων: Αυτοί είναι οι υψηλότερα αμειβόμενοι «πρώην» - Media

 

Τα διάσημα ζευγάρια αναφέρουν πολλούς λόγους για τους (συχνούς) χωρισμούς τους: Την πίεση της δημοσιότητας, τη δυσκολία που παρουσιάζουν οι σχέσεις εξ’ αποστάσεως, τα σφιχτά επαγγελματικά προγράμματα τους και φυσικά τις αγεφύρωτες διαφορές τους. Όμως η φετινή ετήσια λίστα του FORBES, Celebrity 100, με τις υψηλότερα αμειβόμενες διασημότητες, δίνει έναν λόγο επανένωσης σε κάποια ζευγάρια.    

Η Beyonce και ο Jay Z είναι το ζευγάρι με τα περισσότερα έσοδα το τελευταίο δωδεκάμηνο- έφτασαν τα 147.000.000 δολάρια- και θα έχαναν αυτή τη πρωτιά αν παρέμεναν μαζί η Jennifer Lopez με τον Sean Combs (που την εποχή της σχέσης τους ήταν γνωστός και ως Puff Daddy), καθώς οι δύο τους είχαν έσοδα 168 εκατ. δολάρια. Και άλλα πρώην ζευγάρια θα μπορούσαν να σκεφτούν την επανένωση, όσο σκληρή και αν ήταν αυτή,  με αντάλλαγμα ένα πιο φουσκωμένο πορτοφόλι.   

Ο Combs ανακηρύχτηκε ως η διασημότητα της χρονιάς με τα περισσότερα έσοδα. Τον Νοέμβριο κέρδισε 70.000.000 δολάρια από την πώληση του πλειοψηφικού μεριδίου της εταιρείας του ένδυσης Sean John, στην Global Brands Group. Επίσης είχε έσοδα ακόμα 60.000.000 δολαρίων από τη συνεργασία του με τη βότκα Diageo’s Ciroc, από τη περιοδεία του με τίτλο Bad Boy Family Reunion, και τα μερίδια του σε εταιρείες όπως η Revolt TV, η τεκίλα DeLeón και το εμφιαλωμένο νερό Aquahydrate.

Η πρώην σχέση του, η Jennifer Lopez, τα πήγε και αυτή καλά. Το τελευταίο δωδεκάμηνο κέρδισε 38.000.000 δολάρια χάρη στις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, στις χορηγίες της και στο τηλεοπτικό της σόου στο NBC, με τίτλο Shades of Blue. Πλέον η Lopez έχει σχέση με τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ, Alex Rodriguez, ο οποίος είναι αυτός πολύ ευκατάστατος.  

“Θα ήμουν ευλογημένος αν γινόμουν δισεκατομμυριούχος… ελπίζω να γίνει πραγματικότητα κάποια στιγμή, έτσι ώστε να μπορώ να κάνω καλό με αυτά τα χρήματα”, είχε δηλώσει το 2013 στο FORBES, σε μια εποχή που ήταν ζευγάρι με την Lopez.

Παρότι τα ταμπλόιντ έγραφαν ότι η Lopez είχε επίσης σχέση με τον Drake, ο οποίος βρίσκεται στη φετινή Celebrity 100, αυτός είναι γνωστός για την on/off σχέση του με τη Rihanna. Απ’ ότι γνωρίζει το FORBES, τώρα δεν είναι ζευγάρι. Αλλά αν ήταν ζευγάρι θα μπορούσαν να “απειλήσουν” την καθέδρα των Beyonce και Jay Z.

Ο Drake, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ του δωδεκαμήνου για το streaming των βίντεο κλιπ του, την ίδια περίοδο κέρδισε 94 εκατ. δολάρια, κυρίως λόγω της περιοδείας του, με την κάθε συναυλία να του αποφέρει 1.000.000 δολάρια. Από την πλευρά της η Rihanna είχε έσοδα 36.000.0000 δολάρια, από τη περιοδεία της και από την εταιρία ρούχων της. Αν παρέμεναν ζευγάρι τα συνολικά του έσοδα του δωδεκαμήνου θα έφταναν τα 130.000.000 δολάρια.   

Η Taylor Swift και ο Calvin Harris που ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι για το 2015 (αλλά πλέον δεν είναι μαζί), θα μπορούσαν να είναι κοντά στην επίδοση των Drake- Rihanna, καθώς συνολικά κέρδισαν 92,5 εκατ. δολάρια. Παρότι η Swift εφέτος δεν παρουσίασε καινούργιο δίσκο, κατάφερε να κερδίσει 44 εκατ. δολάρια, από τα συμβόλαια της με εταιρείες και προϊόντα όπως οι Keds, Diet Coke και Apple. Ο Harris που αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο DJ στη λίστα μας, κέρδισε 48,5 εκατ. δολάρια από τις εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας και τη συμμετοχή του σε αρκετά μουσικά φεστιβάλ. Παρότι χώρισε με τη Swift γιατί δεν άντεχε τη δημοσιότητα που τραβούσε η σχέση τους, οι υψηλές αμοιβές του τον κράτησαν στα πρωτοσέλιδα.

Βέβαια οι σχέσεις στη βιομηχανία του θεάματος είναι σχεδόν πάντα σε κίνηση. Αν για παράδειγμα, ο Harris βρεθεί στο κατάλληλο μέρος την σωστή στιγμή, μπορεί να οδηγηθεί σε μια άλλη εννιαψήφια σχέση, που θα τον κάνει να ξεχάσει τον χωρισμό του με την Swift, αξίας 92,5 εκατ. δολαρίων.   

Πηγή: capital.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:55