search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:46
MENU CLOSE

Πτήση τρόμου από Παρίσι προς Κίνα – 26 τραυματίες

18.06.2017 12:18
Πτήση τρόμου από Παρίσι προς Κίνα - 26 τραυματίες  - Media

 

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης από το Παρίσι προς την Κίνα, κατά την οποία τουλάχιστον 26 άτομα τραυματίστηκαν από τις αναταράξεις, από τους οποίους οι τέσσερις σοβαρά.

Πρόκειται για την  πτήση MU774 της China Eastern Airlines, με προορισμό την πόλη Κουνμίνγκ και σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua κάποιο από τους επιβαίνοντες έπαθαν κατάγματα και τραυματίστηκαν τόσο στο κεφάλι όσο και σε άλλα μέρη του σώματός τους.

«Ημουν στην πτήση και ένιωσα ότι δεν θα επιζήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Πολλοί τραυματίστηκαν και ανάμεσά τους πολλοί δεν φορούσαν ζώνες».

Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, υπήρξαν δύο μεγάλες αναταράξεις και άλλες μικρότερης έντασης για περίπου 10 λεπτά. Κατά τη διάρκειά τους, αρκετοί ήταν αυτοί που χτύπησαν με το κεφάλι ή τους ώμους στα ντουλάπια των αποσκευών, ενώ κάποια από αυτά άνοιξαν με αποτέλεσμα να πέσουν αντικείμενα πάνω στους επιβάτες.

Πριν από μία εβδομάδα υπήρξε ένα ακόμη περιστατικό, σε πτήση της ίδιας εταιρείας, με προορισμό τη Σανγκάη, που επέστρεψε στο Σίδνεϊ έπειτα από πρόβλημα που προκάλεσε μία τρύπα στον κινητήρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:45