search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:04
MENU CLOSE

Βορίδης: Η κυβέρνηση «οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα»

18.06.2017 13:16
Μονομαχία Βορίδη - Πέτσα - Media
 
«Αυτό που δεν κάνει η σημερινή κυβέρνηση, είναι αυτό που το οποίο εγγυάται ότι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου, σημειώνοντας ότι είναι θέματα των Ελλήνων και όχι των δανειστών η ανάπτυξη της οικονομίας και η μεταρρύθμιση του κράτους σε όλα τα επίπεδα.
 
Με αφορμή τα αποτελέσματα του Eurogroup της Πέμπτης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αποτυγχάνει συνεχώς και οδηγεί τη χώρα από ήττα σε ήττα», ενώ προσθέτει πως η ίδια έχει «μια πατριωτική επιλογή να φύγει και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και να επιτρέψει στους Έλληνες να ελπίζουν ξανά. Αλλιώς εξαντλεί την υπομονή της κοινωνίας».
 
Απορρίπτει τα περί οικουμενικής κυβέρνησης, καθώς υποστηρίζει ότι «θα ήταν “παράλυτη”, αναποτελεσματική, έρμαιο των εσωτερικών της αντιφάσεων». Ερωτηθείς αν η διεύρυνση της ΝΔ θα πρέπει να είναι προς τα Δεξιά ή προς το Κέντρο, απαντά ότι αυτή πρέπει να γίνει «προς κάθε κατεύθυνση», ωστόσο απορρίπτει το ενδεχόμενο συμμετοχής του Πάνου Καμμένου, διότι όπως σημειώνει, «εκφράζει τη χειρότερη εκδοχή του λαϊκισμού και του τυχοδιωκτισμού».
 
Σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του Ν. Τόσκα, ο κ. Βορίδης σημειώνει πως «είναι αδιανόητο» να ομολογεί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι υπάρχουν άβατα, ενώ προσθέτει ότι «είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρώπης που έχει τρομοκρατία της άκρας Αριστεράς».
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:04