search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:53
MENU CLOSE

Τα αδέλφια Αντετοκούμπο στη Στέγη: Τι χρειάζεται για να φτάσεις ψηλά (Video)

18.06.2017 13:38
Τα αδέλφια Αντετοκούμπο στη Στέγη: Τι χρειάζεται για να φτάσεις ψηλά (Video) - Media

 

Το ερχόμενο Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 20:30, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έρχονται στη Στέγη του ιδρύματος Ωνάση για να μιλήσουν για την αξία της διαδρομής, για το τι σημαίνει «Έλληνας» και για όλα όσα χρειάζονται για να φτάσεις ψηλά.

Η δύσκολη αφετηρία, τα εμπόδια και η αξία τους, οι ευκαιρίες και η διεκδίκησή τους θα είναι η βάση της συζήτησης με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, διευθύντρια Τομέα Πολιτισμού Ιδρύματος Ωνάση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη την προκράτηση θέσης στο [email protected] Μπορείτε να κρατήσετε 1 ή 2 θέσεις, σημειώνοντας για κάθε θέση Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και email. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το σύστημα προκρατήσεων θα είναι ανοιχτό από την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, στις 9 το πρωί.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο Facebook και στο site της Στέγης (και σε αγγλική διερμηνεία). Tα βίντεο παραμένουν διαθέσιμα στο sgt.gr και μετά το τέλος της εκδήλωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50