search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:44
MENU CLOSE

Γιατί η Αστυνομία ψάχνει τον Τζιμπούρ – Τι λέει το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.

18.06.2017 17:21
Γιατί η Αστυνομία ψάχνει τον Τζιμπούρ - Τι λέει το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.  - Media

 

Ο Ράφικ Τζιμπούρ έχει μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη από την εποχή που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ όταν και είχε οδηγήσει ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν κλεμμένο. Τότε στην Αστυνομία ο ίδιος είχε αναφέρει ότι το αυτοκίνητο το είχε δανειστεί από φίλο του που είχε έκθεση με μεταχειρισμένα οχήματα.

Ο ίδιος τονίζει πως δεν τον ψάχνει η Αστυνομία αλλά όπως αναφέρει η «Live Sport» έχει σταλεί έγγραφο σε ποδοσφαιρικές Αρχές από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου που έχει κάνει κοινοποίηση και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. 

Το έγγραφο αυτό αναφέρει:

ΘΕΜΑ: «Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης κατόπιν παραγγελίας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. 

Σε εκτέλεση ανωτέρω σχετικής παραγγελίας, παρακαλούμε όπως το ταχύτερο δυνατό μας γνωστοποιήσετε την δηλωθείσα διεύθυνση κατοικίας του υπηκόου Γαλλίας DJEBBOUR RAFIK, ο οποίος τυγχάνει παίκτης του Άρη, προκειμένου η υπηρεσία μας να περαιώσει τη σχετική δικογραφία άμεσα».

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:44