search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:52
MENU CLOSE

Κατάληψη στο υπουργείο Εσωτερικών από την ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους

19.06.2017 06:07
ΠΟΕ – ΟΤΑ: Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στους δήμους - Media

 

Υπό κατάληψη βρίσκεται από νωρίς το πρωί το υπουργείο Εσωτερικών από την ΠΟΕ-ΟΤΑ που αντιδρά στο ζήτημα των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 80-100 περίπου εργαζόμενοι στους Δήμους, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, κατάφεραν και έφτασαν στον τρίτο όροφο και το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν κατάληψη.

Ήδη έχουν ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας οι καταλήψεις από εργαζομένους σε δήμους των αμαξοστασίων με τα απορριμματοφόρα καθώς καταγγέλλουν «ψέματα και κοροϊδία» από την πλευρά του υπουργείου Εσωτερικών, απαιτώντας να μην γίνει καμία απόλυση των συμβασιούχων καθαριότητας.

Η κινητοποίηση αυτή θα συνεχιστεί έως την Πέμπτη γεγονός που σημαίνει ότι για τις επόμενες τέσσερις ημέρες δεν θα γίνεται αποκομιδή σκουπιδιών.

Την ίδια ημέρα η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνοντας ραντεβού για τις 10:30 το πρωί σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:49