search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Η Ελ Μακφέρσον τα πήρε όλα για να…φύγει: Κρατά την έπαυλη και 53 εκατομμύρια σε μετρητά

19.06.2017 07:47
Η Ελ Μακφέρσον τα πήρε όλα για να…φύγει: Κρατά την έπαυλη και 53 εκατομμύρια σε μετρητά  - Media

 

Μετά τον χωρισμό τους, η Elle Macpherson και ο δισεκατομμυριούχος Jeffrey Soffer δεν μοιράζονται, πια, την ίδια καθημερινότητα και δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Το διάσημο μοντέλο έφυγε από το σπίτι που κατοικούσε η οικογένειά της στο Μαϊάμι, δίνοντας το οριστικό τέλος σε έναν γάμο που είχε τελειώσει προ πολλού, αφού είναι γνωστό ότι οι δυο τους είχαν ξεχωριστές ζωές, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν αφήσει την οικογενειακή εστία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τo περιοδικό Woman’s Day, η 53χρονη φαίνεται να κρατά το πολυτελές οίκημα αξίας 26 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως και να εισπράττει το υπέρογκο ποσό των 53 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά, στο πλαίσιο του διαζυγίου τους.

Η Elle Macpherson είχε μετακομίσει το 2014 στο Μαϊάμι, ώστε να μείνει με τον τότε σύζυγό της και τους δυο γιους της, τον 19χρονο Flynn και τον 14χρονο Aurelius.

“Οι γνωστοί μου είχαν μείνει άναυδοι όταν πληροφορήθηκαν ότι μετακομίζω με παιδιά μου από το Λονδίνο στο Μαϊάμι για έναν έρωτα…” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Porter” τον περασμένο Ιούνιο.

Τα δυο παιδιά της τα είχε αποκτήσει κατά την προηγούμενη σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο, Arpad Busson.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:06