16/12/2019 13:29:37

Η Αθηνά Ωνάση «επιστρέφει» στην Ελλάδα: Αυτά είναι τα σχέδιά της

Η Αθηνά Ωνάση «επιστρέφει» στην Ελλάδα: Αυτά είναι τα σχέδιά της - Media

 

Έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της φαίνεται να είναι η Αθηνά Ωνάση, έχοντας πάρει τα μαθήματα από τα «παθήματα» του παρελθόντος. Η «Χρυσή» κληρονόμος έχει μετανιώσει για την πώληση όλων των   περιουσιακών   στοιχείων της μητέρας της Χριστίνας, του θείου της Αλέξανδρου και φυσικά, του παππού της, Αριστοτέλη, στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του Σκορπιού.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», η Αθηνά ψάχνει μια μεγάλη έκταση στα Μεσόγεια της Αττικής προκειμένου να την αξιοποιήσει, συνδυάζοντας τη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από τα άλογα.

Συγκεκριμένα, αυτό που επιθυμεί είναι να δημιουργήσει ένα σύγχρονο  ιδιωτικό συγκρότημα ιππασίας στην Ελλάδα το οποίο θα περιλαμβάνει στάβλους, προπονητικές εγκαταστάσεις αλλά και μια υπερπολυτελή λέσχη, στην οποία θα συναντιούνται όλοι οι Έλληνες που είναι λάτρεις της ιππασίας.

Σε ξεχωριστό χώρο αλλά μέσα στη συγκεκριμένη έκταση φέρεται να σχεδιάζει να χτίσει και μια πολυτελή κατοικία, όπου θα διαμένει η ίδια κατά τα διαστήματα που επισκέπτεται  τη χώρα μας.

Βέβαια, τα εν λόγω σχέδια απαιτούν  χρόνο και χρήματα, ωστόσο η «χρυσή κληρονόμος» είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.