search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:11
MENU CLOSE

Η Αθηνά Ωνάση «επιστρέφει» στην Ελλάδα: Αυτά είναι τα σχέδιά της

19.06.2017 12:53
Η Αθηνά Ωνάση «επιστρέφει» στην Ελλάδα: Αυτά είναι τα σχέδιά της - Media

 

Έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της φαίνεται να είναι η Αθηνά Ωνάση, έχοντας πάρει τα μαθήματα από τα «παθήματα» του παρελθόντος. Η «Χρυσή» κληρονόμος έχει μετανιώσει για την πώληση όλων των   περιουσιακών   στοιχείων της μητέρας της Χριστίνας, του θείου της Αλέξανδρου και φυσικά, του παππού της, Αριστοτέλη, στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του Σκορπιού.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», η Αθηνά ψάχνει μια μεγάλη έκταση στα Μεσόγεια της Αττικής προκειμένου να την αξιοποιήσει, συνδυάζοντας τη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από τα άλογα.

Συγκεκριμένα, αυτό που επιθυμεί είναι να δημιουργήσει ένα σύγχρονο  ιδιωτικό συγκρότημα ιππασίας στην Ελλάδα το οποίο θα περιλαμβάνει στάβλους, προπονητικές εγκαταστάσεις αλλά και μια υπερπολυτελή λέσχη, στην οποία θα συναντιούνται όλοι οι Έλληνες που είναι λάτρεις της ιππασίας.

Σε ξεχωριστό χώρο αλλά μέσα στη συγκεκριμένη έκταση φέρεται να σχεδιάζει να χτίσει και μια πολυτελή κατοικία, όπου θα διαμένει η ίδια κατά τα διαστήματα που επισκέπτεται  τη χώρα μας.

Βέβαια, τα εν λόγω σχέδια απαιτούν  χρόνο και χρήματα, ωστόσο η «χρυσή κληρονόμος» είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15