search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:58
MENU CLOSE

Βουλή: Κατατέθηκε τροπολογία για τον ΔΕΣΦΑ

19.06.2017 14:34
Τροπολογία για κατάργηση του αυτοφώρου στον Τύπο κατέθεσε το Ποτάμι - Media

 

Την τροποποίηση διατάξεων που αναφέρονται στο Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ) και τον επανακαθορισμό των κατηγοριών υποψηφίων επενδυτών, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διεθνή διαγωνιστική διαδικασία που θα διενεργηθεί από το ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση των μετοχών που κατέχει η ΔΕΠΑ ΑΕ επί του μετοχικού κεφαλαίου του ΔΕΣΦΑ προβλέπει τροπολογία, που κατατέθηκε στη Βουλή από τους συναρμόδιους υπουργούς.

 

Με την τροπολογία, οι υποψήφιοι επενδυτές πρέπει να είναι (πέραν των πιστοποιημένων Διαχειριστών του Συστήματος Μεταφοράς και των κοινοπραξιών, που ήδη προβλέπεται) νομικά πρόσωπα, τα οποία ελέγχονται αποκλειστικά από πιστοποιημένο Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς ή έχουν τον άμεσο αποκλειστικό έλεγχο τέτοιου Διαχειριστή Συστήματος ή ελέγχονται αποκλειστικά από νομικό πρόσωπο που έχει τον άμεσο αποκλειστικό έλεγχο τέτοιου Διαχειριστή Συστήματος.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:50