17/11/2018 16:25:54

Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου με γνωστό δημοσιογράφο: «Θεωρώ ότι δεν εκφράζεται με σεβασμό και παιδεία» (Audio)

Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου με γνωστό δημοσιογράφο: «Θεωρώ ότι δεν εκφράζεται με σεβασμό και παιδεία» (Audio) - Media
 
Τον έντονο εκνευρισμό της με τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό εξέφρασε, μιλώντας στον ρ/σ ΑΡΤ 90,6, η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου.
 
Η Μαρία Κορινθίου είχε στο παρελθόν ενοχληθεί από τα σχόλια που είχε κάνει ο δημοσιογράφος στο «Πρωινό» για μια γυμνή φωτογράφησή της και αυτή τη φορά «τα έχωσε» κανονικά στον Κώστα Τσουρό.
 
«Εξαντλεί την υπομονή μου να μην με σέβεται ο άλλος! Είναι μεγάλο πράγμα ο σεβασμός στον απέναντι σου που δεν τον γνωρίζεις. Εμένα αυτό με βγάζει εκτός ορίων!», είπε χαρακτηριστικά.
 
Προσέθεσε μάλιστα, ότι «ο Κώστας Τσουρός είναι πρόσφατος στο χώρο, δεν είναι χρόνια μέσα σε αυτή τη δουλειά. Οπότε εγώ απλά θα πω ότι επειδή γενικώς οι καριέρες χτίζονται και οι ανθρώπινες σχέσεις χτίζονται και αυτά τα δυο πράγματα μπορούν να πάνε μαζί και ωραίο είναι να πηγαίνουν μαζί και επειδή σε αυτό τον χώρο στην μικρή μας Ελλαδίτσα που είμαστε πέντε άτομα που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και όλα έρχονται και παρέρχονται, καλό είναι κάποιος να κάνει τη δουλειά του αλλά να την κάνει με σεβασμό σε αυτόν που έχει απέναντι του. Δεν θα πω κάτι άλλο.
 
Δεν υπάρχει να με έχει αδικήσει. Δεν είναι στη δουλειά μου κάτι για να με αδικήσει. Θεωρώ ότι δεν εκφράζεται με σεβασμό και με παιδεία ο Κώστας Τσουρός. Αυτό».

(πηγή: zappit.gr)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.