search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:25
MENU CLOSE

Θρίλερ με Μπεργκ – «Είναι στα Εμιράτα, υπογράφει στην Αλ Αΐν» λένε οι Άραβες

19.06.2017 17:18
Θρίλερ με Μπεργκ - «Είναι στα Εμιράτα, υπογράφει στην Αλ Αΐν» λένε οι Άραβες - Media

 

Ένα βίντεο που παρουσιάζει τον Μάρκους Μπεργκ συνοδευόμενο από τη γυναίκα και τον μάνατζέρ του στα Εμιράτα παρουσιάζουν Άραβες στο διαδίκτυο υποστηρίζοντας πως υπογράφει στην Αλ Αΐν.

Ένα μυστηριώδες βίντεο ήρθε στην επιφάνεια από Άραβα. Σε αυτό παρουσιάζεται (πιθανότατα, γιατί το πλάνο είναι μακρινό και οι «πρωταγωνιστές» με πλάτη στην κάμερα) ο Μάρκους Μπεργκ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον μάνατζέρ του.

Ο άνθρωπος που το ανέβασε αναφέρει πως ο Σουηδός φορ βρίσκεται στα Εμιράτα και είναι έτοιμος να υπογράψει στην Αλ Αΐν. Εδώ και μέρες το όνομα του 30χρονου άσου παίζει δυνατά στα αραβικά ΜΜΕ, παρότι έχει διαψευστεί από πλευράς Παναθηναϊκού οποιαδήποτε επαφή. Πάντως εφόσον η αραβική ομάδα έχει αποφασίσει να καταβάλει τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, τότε ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο στην υπόθεση.

Εφόσον πωληθεί, η πράσινη ΠΑΕ θα καρπωθεί το 55% του ποσού.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24