search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:33
MENU CLOSE

H Γκουίνεθ Πάλτροου «έσβησε» τον Κρις από πάνω της (Photos)

20.06.2017 09:14
H Γκουίνεθ Πάλτροου «έσβησε» τον Κρις από πάνω της (Photos) - Media

 

Κατά τη διάρκεια του γάμου της είχε κάνει ένα τατουάζ με το αρχικό γράμμα του συζύγου της. Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow που μετά τον χωρισμό της με τον Chris Martin φαίνεται να αποχωρίστηκε και το μονόγραμμα που κοσμούσε σημείο στο σώμα της.

Η 44χρονη ηθοποιός εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της έκανε αισθητή την απουσία του “C” από την περιοχή της κοιλιάς της. Ο Κρις Μάρτιν είχε, επίσης, κάνει τατουάζ με το αρχικό γράμμα της πρώην συζύγου του το οποίο κάλυψε με ένα άλλο μετά τον χωρισμό τους.

Φαίνεται πως οι δυο τους είναι, πλέον, αποφασισμένοι να αφήσουν για πάντα πίσω τους το παρεθόν καθώς και ό,τι τους το θυμίζει. 

Ο γάμος τους διήρκησε για 11 χρόνια ώσπου το 2014 ανακοίνωσαν την απόφασή τους να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:33