search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Την «έπεσαν» στη σύζυγο του Μπεργκ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

20.06.2017 16:09
Την «έπεσαν» στη σύζυγο του Μπεργκ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! - Media

 

Τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό των οπαδών του Παναθηναϊκού δέχεται τις τελευταίες ώρες η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ για το μεταγραφικό ταξίδι που έκαναν εν κρυπτώ στα Εμιράτα!

Στον λογαριασμό της Τζόζεφιν Ρίνγκμπλομ Μπεργκ γίνεται… πόλεμος, αφού οι φίλοι του Τριφυλλιού δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τη συμφωνία του Σουηδού φορ με την Αλ Αΐν.

Το γεγονός ότι ο Μπεργκ, που ήταν για εκείνους «σημαία» και τον λάτρευαν, έχει πάει στα Εμιράτα και θέλει να μείνει εκεί για χάρη της Αλ Αΐν έχει προκαλέσει την αντίδρασή τους.

Οπαδοί της Αλ Αΐν καλωσόρισαν τον Μπεργκ στην ομάδα τους μέσω του Instagram της Τζόζεφιν. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να «ανάψουν» και να στείλουν και εκείνοι τα δικά τους μηνύματα στη σύζυγο του Σουηδού άσου.

Διαβάστε ορισμένα από αυτά:

«Πρώτα από όλα, ο Παναθηναϊκός είναι ο λόγος που ο σύζυγός σου είναι σήμερα μέλος της Εθνικής Σουηδίας. Και μετά από αυτό φεύγετε χωρίς καν να απαντάτε στα τηλέφωνα για να δώσετε μια εξήγηση για τις φήμες. Αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος. Αν αληθεύουν αυτές οι φήμες, τότε να μείνετε εκεί, να κρατήσετε όλα τα λεφτά για να κάνετε τις αγορές σας, να παίξετε στο πιο γύφτικο πρωτάθλημα στον κόσμο και να μην ξαναγυρίσετε».

«Τι παρακαλάτε, ρε! Δρόμο! Με το ζόρι κανείς! Ο Παναθηναϊκός πάνω από όλους!».

«Έλα πίσω μωρή π… Σε χαλάει τώρα η Βουλιαγμένη και πας στην αραπιά; Παναθηναϊκός!»

«Σύμφωνοι, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σκατά. Αλλά στα… Εμιράτα; Αλήθεια;…».

«Όλα γίνονται για τα λεφτά… Μην ξεχνάς όμως ότι και τον Ιησού τον σταύρωσαν για αυτά».

«Ωραία επιλογή κάνατε… Να σε δω τώρα πως θα κυκλοφορείς στα Εμιράτα με τον Μπεργκ. Γιατί εκεί είναι πολύ υπερήφανοι που έχουν τις γυναίκες σε κατώτερη θέση από τους άντρες. Καλύτερα να αγοράσετε μαντήλες με τα 3 εκατομμύρια».

«Ο Παναθηναϊκός σας ζήτησε να μείνει ο Μπεργκ και να κλείσει εδώ την καριέρα του εδώ ως ηγέτης της ομάδας. Και ματώνει για να τον πληρώνει. Δεν θα τον αφήσουμε να φύγει σαν κλέφτης. Πρέπει να τελειώσετε με τον σωστό τρόπο με τον Παναθηναϊκό. Μάρκους, μείνε εδώ».

Υπάρχουν βέβαια και παρακλητικά μηνύματα προς την Τζόζεφιν και τον Μπεργκ: «Μπεργκ, μείνε στον Παναθηναϊκό», «Σας παρακαλούμε, μείνετε μαζί μας», «Μείνετε μαζί μας, Παναθηναϊκός», «Σας θέλουμε για πάντα στον Παναθηναϊκό, σας αγαπάμε», «Σε παρακαλώ, πες στον Μπεργκ να μείνει εδώ», «γιατί φεύγετε;», «πες μας ότι δεν είναι αλήθεια», της έγραψαν άλλοι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Ένα άλλο μήνυμα αναφέρει: «Μάρκους, άσε τα Εμιράτα και έλα πίσω. Εκεί έχουν λεφτά, αλλά η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός έχουν μεγάλη καρδιά και σε θέλουν. Είναι απόφασή σου, αλλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:09