search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:07
MENU CLOSE

Η απίστευτη θεωρία για τα «Φιλαράκια» – Τι απαντά η δημιουργός της σειράς

20.06.2017 16:52
Πότε θα γίνει επιτέλους το πολυαναμενόμενο reunion των Friends; - Media
 
Τα «Φιλαράκια» ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως. Τόσο δημοφιλής που ακόμα και σήμερα, 13 χρόνια μετά το τέλος της, οι απανταχού φανς της αναπτύσσουν στα social media διάφορες θεωρίες σχετικά με τους ήρωες της σειράς.
 
Η πιο πρόσφατη και πιο «τρελή» θεωρία αφορά στην Φοίβη, την οποία υποδυόταν η Λίζα Κούντροου. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη θεωρία αυτή, όλα όσα συνέβησαν στη σειρά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από… φαντασιώσεις της Φοίβης, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε στη διάρκεια των δέκα χρόνων που προβαλλόταν η σειρά, κάποια στιγμή ήταν άστεγη.
 
Η θεωρία, μάλιστα, υποστηρίζει ότι η Φοίβη παρέμεινε για πάντα άστεγη και σε κάποια φάση εθίστηκε και στα ναρκωτικά και ότι όλα όσα έγιναν στη σειρά είναι ένα όνειρό της, που της ήλθε κοιτάζοντας μέσα από τη βιτρίνα του καφέ τους θαμώνες του.
 
Η θεωρεία αυτή έφτασε και στα αυτιά της δημιουργού της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν, η οποία δήλωσε στο ΕΤ ότι «αυτό είναι το πιο θλιβερό πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Είναι μια φρικτή θεωρία, μια τρελή τηλεοπτική θεωρία. Αυτός που τη σκέφτηκε, αλήθεια, χρειάζεται να βγει έξω και να αποκτήσει ζωή», διαψεύδοντάς την κατηγορηματικά.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06