search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:48
MENU CLOSE

Τζιχαντιστής ο «καμικάζι» των Ηλυσίων Πεδίων

20.06.2017 17:43
Τζιχαντιστής ο «καμικάζι» των Ηλυσίων Πεδίων - Media
 
O 31χρονος δράστης που σκοτώθηκε τη Δευτέρα σε μια αποτυχημένη επίθεση στο Παρίσι, στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, άφησε μια επιστολή-διαθήκη στην οποία ορκιζόταν πίστη στον ηγέτη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, τον Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, μετέδωσαν το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενα πηγές που πρόσκεινται στις έρευνες.
 
Σε αυτήν την επιστολή, την οποία βρήκαν αστυνομικοί κι απευθύνεται στον κουνιάδο του, ο ύποπτος επιβεβαιώνει ότι έπαιζε «διπλό παιχνίδι» καθώς είχε συγκεντρώσει ένα οπλοστάσιο στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ως αθλητής της σκοποβολής, με στόχο, ωστόσο, να διαπράξει μια επίθεση, διευκρίνισαν οι πηγές, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33