search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:52
MENU CLOSE

Ο Αντιδήμαρχος Φυλής πυροβολεί στον αέρα μέσα σε σχολείο-Τι απαντά ο ίδιος

21.06.2017 06:22
Ο Αντιδήμαρχος Φυλής πυροβολεί στον αέρα μέσα σε σχολείο-Τι απαντά ο ίδιος - Media

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο αντιδημάρχος καθημερινότητας του δήμου Φυλής, Μιχάλης Οικονομάκης.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε γλέντι στα Άνω Λιόσια και ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Στη φωτογραφία φαίνεται να υπάρχουν μπροστά του και μικρά παιδιά, ενώ ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ανέφερε πως βρισκόταν σε μία γιορτή Κρητών, σε έναν αθλητικό χώρο δίπλα στο σχολείο, και έριξε δύο μπαλωθιές, όπως προστάζει το κρητικό έθιμο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν κινδύνευσε κανείς.
«Όταν σηκώθηκα να περάσω από τα τραπέζια για να χαιρετήσω τους συνδημότες μου, σε κάποιο τραπέζι στην άκρη του προαυλίου -δεν βρισκόταν μέσα στον κόσμο- υπήρχαν κάποιοι πατριώτες, κάποιοι φίλοι μου που έριχναν τις λεγόμενες μπαλωθιές που έχουμε εμείς οι Κρητικοί ως έθιμο. Κακό έθιμο αλλά το έχουμε. Πήρα και εγώ το πιστόλι και έριξα δύο. Κακώς το έκανα, κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν κινδύνευσε κανείς. Ήταν πιστόλι κρότου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονομάκης.

Τόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά και φωτογραφίες της εφημερίδας Δυτική Όχθη (doxthi.gr) που δείχνουν τον κ.Οικονομάκη να χειρίζεται όπλα, προκαλούν ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση, καθώς αποτυπώνουν έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης να επιδίδεται σε πράξεις που η αυτοδιοίκηση καταγγέλλει. Κι ακόμη περισσότερο, οδηγούν σε τραγωδίες, όπως η πρόσφατη που είχε αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής ενός παιδιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:52