search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Ο Μαλίκ για τη σχέση του με τη Τζίτζι Χαντίντ: Ζούμε έναν πραγματικό έρωτα

21.06.2017 09:31
Ο Μαλίκ για τη σχέση του με τη Τζίτζι Χαντίντ: Ζούμε έναν πραγματικό έρωτα - Media

 

Αποτελούν δύο από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ξένης showbiz, απασχολώντας συχνά τα μέσα. Ο λόγος για τη Gigi Hadid και τον Zayn Malik οι οποίοι δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι με τη σχέση τους να μετρά, ήδη, δυο χρόνια.

Ο 24χρονος τραγουδιστής, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα “Evening Standard”, αποκάλυψε ότι -τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του- απεχθάνονται να βρίσκονται στο στόχαστρο των φωτογράφων και ότι ο δεσμός τους δεν στηρίζεται στη δημοσιότητα, αλλά στα αμοιβαία και ειλικρινή αισθήματά τους.

«Προσπαθώ να έχω μια φυσιολογική ζωή με την κοπέλα μου και ειλικρινά, δεν μου αρέσει όταν οι προσωπικές μας στιγμές δημοσιοποιύνται» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ερωτήθηκε αν θεωρεί ότι οι δυο τους αποτελούν ένα «δυνατό» ζευγάρι, λόγω της φήμης τους, απάντησε ως εξής: « Είμαι με τη Τζίτζι επειδή μου αρέσει και ελπίζω ότι και εκείνη είναι μαζί μου για τον ίδιο λόγο». 

Το ζευγάρι έκανε γνωστή τη σχέση του το 2015 με ένα ποστ στο Instagram, υιοθετώντας από κοινού έναν σκύλο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:41