search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:14
MENU CLOSE

Τα highlights του εβδομαδιαίου προγράμματος του COSMOTE TV

21.06.2017 13:49
Τα highlights του εβδομαδιαίου προγράμματος του COSMOTE TV - Media

 

Το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, περιλαμβάνει και αυτή την εβδομάδα αποκλειστικές μεταδόσεις από αγώνες μπάσκετ, ποδοσφαίρου και μηχανοκίνητων.

Την  Παρασκευή 23/6, στις 02.00 (COSMOTE SPORT 4HD), οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πλήρη κάλυψη του ΝΒΑ draft 2017, μέσω live σύνδεσης με τo Barclays Center του Brooklyn. 

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών, WNBA βρίσκεται σε εξέλιξη και το Σάββατο 24/6, στις 03.00 συντονιζόμαστε με το COSMOTE SPORT 4HD, για να παρακολουθήσουμε τη συνάντηση μεταξύ της πρωταθλήτριας της Δύσης, Μινεσότα με την Ουάσινγκτον. Στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση του τελευταίου αγώνα των AntetokounBros Events 2017, που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 25/6, στις 19.00.

Στο COSMOTE SPORT 6HD, συνεχίζεται η βραβευμένη σειρά ντοκιμαντέρ, “ESPN 30 for 30” που προβάλλεται και φέτος στην COSMOTE TV. Την Πέμπτη 23/6, στις 22.00, παρακολουθούμε επεισόδιο αφιερωμένο στους Ντιτρόιτ Πίστονς, που στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές αυτές του ’90 έδειχναν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να νικήσουν, αποκτώντας τη φήμη των «κακών παιδιών» του ΝΒΑ.

Την Τετάρτη 21/6 και το Σάββατο 24/6, στις 22.00, στο COSMOTE SPORT 2HD, βρίσκουμε τους δυο τελικούς για τα μπαράζ της LaLiga 1Ι2Ι3 μεταξύ Τενερίφης και Χετάφε. Ο νικητής, θα προβιβαστεί στην LaLiga Santander.

Οι αφιερωματικές εκπομπές στις λίγκες, των καναλιών COSMOTE SPORT συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα. Την Παρασκευή 23/6, στις 22.00 μπορούμε να παρακολουθήσουμε τι έγινε φέτος στη Serie A TIM (COSMOTE SPORT 3HD), με τις καλύτερες στιγμές, τους πρωταγωνιστές και το παρασκήνιο. Επίσης, τη Δευτέρα 26/6, στις 22.00 (COSMOTE SPORT 3HD) θα θυμηθούμε όσα συνέβησαν στο φετινό UEFA Europa League, μέχρι να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή η Μάντσεστερ Γιουάιτεντ και να επιστρέψει κατ’ αυτόν τον τρόπο στο UEFA Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Σε ό,τι αφορά στα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εκτός της επιστροφής των Formula 1 και MotoGP στη δράση, στο πρόγραμμα της Κυριακής 25/6 υπάρχει και ο αγώνας Sonoma Toyota Save Mart 350 της Καλιφόρνια, που ανήκει στη σειρά Monster Energy του NASCAR Cup Series. Είναι μάλιστα, ένας από τους μόλις δυο αγώνες της χρονιάς που διεξάγονται σε άσφαλτο.

Σα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν για ακόμα μία εβδομάδα ταινίες και σειρές, σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Στο COSMOΤΕ CINEMA 1HD, παρακολουθούμε τη δραματική ταινία Frantz, που μας μεταφέρει στην περίοδο μετά τον A’ Παγκόσμιο Πόλεμο (Πέμπτη 22/6, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και το δραματικό θρίλερ, 360, με τους Άντονι Χόπκινς, Τζουντ Λο και Ρέιτσελ Βάις (Δευτέρα 26/6, 21.00, action zone). Στο ίδιο κανάλι, δεν χάνουμε την Κυριακή 25/6, στις 21.00, το blockbuster , Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι (The Magnificent 7).

Στο COSMOΤΕ CINEMA 2HD, ξεχωρίζουν επίσης σε Α΄Προβολή οι δραματικές ταινίες, Εκείνη (Elle) με την υποψήφια στα φετινά OSCAR, Ιζαμπέλ Ιπέρ (Τετάρτη 21/6, 22.00, στη ζώνη Ladies Night) και Ο Αριστερόχειρας (Southpaw) με τους Τζέικ Τζίλενχαλ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς (Σάββατο 24/6, 22.00).

Αθλητικά

Tα «κακά παιδιά» του ΝΒΑ στο “ESPN 30 for 30”

Η σειρά των βραβευμένων ντοκιμαντέρ “ESPN 30 for 30” που προβάλλεται και φέτος στην COSMOTE TV, συνεχίζεται την Πέμπτη 23/6, στις 22.00 στο COSMOTE SPORT 6HD, με νέο επεισόδιο. Οι Ντιτρόιτ Πίστονς που στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές αυτές του ’90 έδειχναν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να νικήσουν, απέκτησαν τη φήμη των «κακών παιδιών» του ΝΒΑ, αφήνοντας ωστόσο το δικό τους στίγμα στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ παγκοσμίως.

Το AntetokounBros Event 2017 στο ΟΑΚΑ           

Tα κανάλια COSMOTE SPORT στηρίζουν και φέτος το AntetokounBros Event και μετά την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση του πρώτου αγώνα στο «Αλεξάνδρειο» της Θεσσαλονίκης, θα κάνουν το ίδιο και για τον δεύτερο και τελευταίο αγώνα στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 25/6. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τουρνουά 3 on 3, με τους δυο φιναλίστ να αναμετριούνται στο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα. Η πρώτη σύνδεση με το γήπεδο θα γίνει στις 18.30. Εκεί οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, θα μας  παρουσιάσουν κάθε λεπτομέρεια για την εκδήλωση, που θα ξεκινήσει με την παρουσίαση των ομάδων, στις 19.00. Μετά τη λήξη του αγώνα, θα παραμείνουμε συντονισμένοι στο COSMOTE SPORT 4HD, για να παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV.

Υπερθέαμα ταχύτητας

Τα παγκόσμια πρωταθλήματα της Formula 1 και του MotoGP επιστρέφουν στις πίστες και οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να τα απολαύσουν στο COSMOTE SPORT 8HD και το COSMOTE SPORT 5HD, αντίστοιχα. Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές στο σιρκουί του Μπακού ξεκινούν την Παρασκευή 23/6 στις 11.50 και εμείς θα παρακολουθήσουμε όλους τους αγώνες, μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής 25/6, στις 15.45. Το ίδιο ισχύει και για το σιρκουί TT Assen Circuit της Ολλανδίας, όπου θα συνεχιστεί η σεζόν του MotoGP. Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές ξεκινούν την Παρασκευή 23/6, στις 10.50, με την COSMOTE TV, να μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε όλες τις εξελίξεις, μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής 25/6, στις 13.30.

Σειρές & Ταινίες

Και οι 7 ήταν υπέροχοι (The Magnificent 7) – Α’ Προβολή

Ένας κυνηγός επικηρυγμένων κι έξι ακόμη πιστολέρο αναλαμβάνουν να απελευθερώσουν μια πόλη της Άγριας Δύσης από την καταπίεση ενός αδίστακτου επιχειρηματία, που έχει στη διάθεσή του έναν ολόκληρο στρατό μισθοφόρων. Καθώς αυτοί προετοιμάζουν την πόλη για τη βίαιη αναμέτρηση συνειδητοποιούν ότι τελικά αγωνίζονται για κάτι περισσότερο από τα χρήματα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, συναντάμε τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ, Βίνσεντ Ντ’ονόφριο, Λι Μπιόνγκ-χον, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο και Μάρτιν Σένσμάιερ (Κυριακή 25/6, 21.00, ζώνη Blockbuster, COSMOΤΕ CINEMA 1HD).

360 – Α’ Προβολή

Το δραματικό θρίλερ, 360, που είναι γραμμένο  από τον 2 φορές υποψήφιο για OSCAR®, Πίτερ Μόργκαν, ξεκινάει από τη Βιέννη και «πλέκει» ιστορίες σε διαφορετικές πόλεις όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Μπρατισλάβα, το Ρίο, το Ντένβερ και το Φοίνιξ, αφηγούμενο τη σύνδεση των ανθρώπινων σχέσεων στον 21ο αιώνα. Όταν ένας επιχειρηματίας μπαίνει στον πειρασμό να απατήσει τη σύζυγό του, θέτει σε κίνηση μια σειρά γεγονότων που εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο με δραματικές συνέπειες. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα all-star cast ηθοποιών (Άντονι Χόπκινς, Τζουντ Λο, Ρέιτσελ Βάις) (Δευτέρα 26/6, 21.00, ζώνη Action,COSMOΤΕ CINEMA 1HD).

Εκείνη (Elle) – Α’ Προβολή

Η Μισέλ είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας η οποία δέχεται επίθεση στο σπίτι της από έναν βιαστή. Προσπαθεί να ξεπεράσει το συμβάν, αλλά όταν εκείνος συνεχίζει να την παρενοχλεί με μηνύματα, αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητά του, παρασυρόμενη σε ένα παιχνίδι, με σοβαρές συνέπειες. Η πρωταγωνίστρια, Ιζαμπέλ Ιπέρ, ήταν υποψήφια για OSCAR®, για την ερμηνεία της στην ταινία (Τετάρτη 21/6, 22.00, COSMOΤΕ CINEMA 2HD, ζώνη Ladies Night).

Broken – Νέα Σειρά

Ο Σον Μπιν του Game Of Thrones, πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του BBC, από τον βραβευμένο συγγραφέα Τζίμι ΜακΓκόβερν, Broken. Ο Μάικλ Κέριγκαν, είναι ένας καθολικός ιερέας που προεδρεύει σε μια αστική ενορία στη Βόρεια Αγγλία. Είναι έμπιστος, συμβουλευτικός και εξομολόγος σε μέλη μιας εκκλησίας. Κάθε ιστορία επικεντρώνεται σε ένα μεμονωμένο μέλος της κοινότητάς του, επισημαίνοντας θέματα όπως η στέρηση, η ψυχική υγεία, η ομοφοβία, ο εθισμός και οι θεμελιώδεις αδυναμίες στα σημερινά θεσμικά όργανα (Πέμπτη 22/6, 23.00, COSMOΤΕ CINEMA 4HD).

Frantz – A’ Προβολή

Σε ένα χωριό της Γερμανίας, λίγο μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Άννα θρηνεί καθημερινά στον τάφο του αγαπημένου της, Φραντς. Η καθημερινότητά της ταράζεται ακόμα περισσότερο, όταν στον ίδιο τάφο εμφανίζεται μυστηριωδώς ένας γοητευτικός Γάλλος, που θα αποτελέσει έναυσμα για απροσδόκητες κι επώδυνες αντιδράσεις (Πέμπτη 22/6, COSMOTE CINEMA 1HD 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres).

Ο Αριστερόχειρας (Southpaw) – Α’ Προβολή

Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα πυγμαχίας, ο Μπίλι μοιάζει να τα έχει όλα. Όμως, η ιδανική ζωή του καταρρέει, όταν ένα τραγικό συμβάν τού στερεί την καριέρα και την κηδεμονία της κόρης του. Έτσι, προσπαθεί να αναδιοργανωθεί και να ξαναφτάσει στην κορυφή. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι υποψήφιοι για OSCAR®, Τζέικ Τζίλενχαλ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς (Σάββατο 24/6, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

Ντοκιμαντέρ

LA 92: Η Εξέγερση – Πρεμιέρα

Όταν τέσσερις αστυνομικοί του Λος Άντζελες κρίθηκαν αθώοι για τον ξυλοδαρμό του Αφροαμερικανού οδηγού, Rodney King, ξεκίνησε η χειρότερη κοινωνική αναταραχή στην ιστορία των ΗΠΑ. Το ντοκιμαντέρ, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23/6, στο National Geographic (21.00).

Forbidden History – Νέος Κύκλος

Στον τέταρτο κύκλο επεισοδίων της σειράς ντοκιμαντέρ, «Forbidden History», ανακαλύπτουμε τη συγκλονιστική αλήθεια που κρύβεται πίσω από θρύλους της ιστορίας, τις θεωρίες συνωμοσίας, τους αρχαίους θησαυρούς, τους χαμένους πολιτισμούς και τα μυστικά των πολέμων. Τώρα ο Τζέιμι, φέρνει στο φως τα αρχεία του Βατικανού, που περιλαμβάνουν τα πρακτικά της δίκης του Γαλιλαίου και επιστολές που συνέταξε ο Αβραάμ Λίνκολν. (Viasat History, από Δευτέρα 26/6, 21.10).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:09