search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:33
MENU CLOSE

Πίνετε έτσι τον καφέ σας; Προσοχή, μπορεί να είστε ψυχοπαθείς!

21.06.2017 18:08
Άσχημα νέα για τους φίλους του καφέ: Με ποια είδη καρκίνων συνδέεται η κατανάλωσή του - Media
 
Ο καφές είναι μια απόλαυση και οι ειδήμονες υποστηρίζουν ότι για να τον απολαύσετε κανονικά και να χαρείτε τη γεύση και το άρωμά του, πρέπει να τον πίνετε σκέτο.
 
Ωστόσο, μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Ίνσμπρουκ της Αυστρίας έδειξε ότι υπάρχει μια ανησυχητική συσχέτιση με τον «μαύρο» καφέ και την ψυχοπάθεια.
 
Για την ακρίβεια, η έρευνα που διεξήχθη μεταξύ 1.000 ατόμων έδειξε ότι άτομα που παρουσιάζουν ψυχοπαθητικές, σαδιστικές και άλλες παρεκκλίνουσες συμπεριφορές έχουν προτίμηση στις πικρές γεύσεις, όπως αυτή του σκέτου καφέ, των πικρών ραδικιών και του τόνικ (το οποίο περιέχει κινίνο και είναι πικρό…).
 
Τα άτομα αυτά επιδεικνύουν «καθημερινό σαδισμό», δηλαδή, την τάση να προκαλούν πόνο σε άλλους.
 
Μάλιστα, οι επικεφαλής της έρευνας προειδοποιούν ότι τα άτομα που προτιμούν τις πικρές γεύσεις τείνουν να παρουσιάζουν πιο εχθρικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:32