search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:19
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός για Μπεργκ: «Άκυρη η επιστολή του, έχει πληρωθεί η δόση»

21.06.2017 19:04
Παναθηναϊκός για Μπεργκ: «Άκυρη η επιστολή του, έχει πληρωθεί η δόση» - Media

 

Αμετακίνητος στη θέση ότι ο Μπεργκ δεν έχει δικαίωμα προσφυγής παραμένει ο Παναθηναϊκός. Με αφορμή τη διαρροή επιστολής του Σουηδού προ 20ημέρου, τονίζεται ότι η δόση που αναφέρεται έχει πληρωθεί.

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στα δεδομένα της υπόθεσης Μπεργκ, όπως τονίζουν από τον Παναθηναϊκό.

Παρόλο που η πλευρά του Σουηδού διέρρευσε επιστολή που είχε στείλει προ 20ημέρου με την οποία ζητούσε την καταβολή ποσού 220.000 ευρώ, από τους «πράσινους» τονίζεται ότι αυτό δεν του δίνει δικαίωμα προσφυγής.

Διότι από το «τριφύλλι» υπογραμμίζουν ότι η συγκεκριμένη δόση στην οποία αναφέρεται (και αφορά στον Φεβρουάριο) έχει καταβληθεί και η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει είναι οι περίπου 250.000 ευρώ, που αφορούν στον Μάιο και μπορούν να πληρωθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Πάντως το γεγονός ότι η πλευρά Μπεργκ διαρρέει ότι είχε στείλει αυτή την επιστολή ενώ είναι πλέον άκυρη (μιας και το ποσό που αναφέρει έχει καταβληθεί), δείχνει και κάτι άλλο, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού:

Ότι η περίπτωση της Αλ Αΐν δεν προέκυψε πρόσφατα, αλλά ότι η πλευρά του Μπεργκ δούλευε εδώ και καιρό αυτή την περίπτωση και προσπαθούσε να θεμελιώσει προσφυγή, ώστε να πάει με δικούς της όρους στην ομάδα από τα Εμιράτα. Κάτι ωστόσο που δεν κατάφερε, αφού ο Παναθηναϊκός πρόλαβε να πληρώσει.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:17