search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:24
MENU CLOSE

Παραμυθένιος γάμος για την κληρονόμο Swarovski: Η απαστράπτουσα νύφη και το νυφικό των 700.000 λιρών (Photos)

22.06.2017 08:26
Παραμυθένιος γάμος για την κληρονόμο Swarovski: Η απαστράπτουσα νύφη και το νυφικό των 700.000 λιρών (Photos) - Media

 

 

Η κληρονόμος της αυτοκρατορίας των πολύτιμων λίθων Swarovski ντύθηκε νύφη και φυσικά, ήταν απαστράπτουσα όπως ο καθένας θα περίμενε.

Η 23χρονη Βικτώρια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον «εκλεκτό» της καρδιάς της και επιχειρηματία Γουέρνερ Μουρτζ. Το μυστήριο τελέστηκε στην Τεργέστη της Ιταλίας και συγκεκριμένα, στον καθεδρικό ναό του Σαν Γκούστο. Το νυφικό χειροποίητο από πάνω πάνω μέχρι κάτω και στολισμένο με σχεδόν 500.000 κρύσταλλα Swavovski, ενώ η εντυπωσιακή ουρά ήταν κεντημένη με λουλούδια.

Το νυφικό, μάλιστα, επιμελήθηκε η ίδια η νύφη η οποία το σχεδίασε με τη βοήθεια του Μίχαελ Κίνκο, του σχεδιαστή που μεταξύ άλλων είχε ντύσει , την Μπιγιονσέ, την Τζένιφερ Λόπεζ, τη Ριάνα και τη Lady Gaga.Σύμφωνα με τη Daily Mail,  το συνολικό κόστος του φορέματος ξεπέρασε τις 700.000 λίρες, κυρίως λόγω των αμέτρητων πολύτιμων λίθων.

Μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι ενώ είχε προηγηθεί άλλο ένα, την προηγούμενη μέρα του γάμου. Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε ένα πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων στο ξενοδοχείο «Φαλίτσια» στο Πορτοπίκολο, ένώ ο χώρο ήταν εξίσου διακοσμημένος με χιλιάδες κρυστάλλους του οίκου κοσμημάτων.

Οι νιόπαντροι θα περάσουν το ταξίδι του μέλιτος στη Γαλλία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:20