search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:04
MENU CLOSE

«Τα είπαν» Τσίπρας-Μακρόν: Ικανοποίηση για το Eurogroup, «δεν τελειώσαμε ακόμα»

22.06.2017 14:52
«Τα είπαν» Τσίπρας-Μακρόν: Ικανοποίηση για το Eurogroup, «δεν τελειώσαμε ακόμα» - Media
 
Την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της συμφωνίας που επιτεύχθηκε στο τελευταίο Eurogroup, εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, στον Αλέξη Τσίπρα, σε συνομιλία που είχαν στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μακρόν έκανε λόγο για πολύ καλό αποτέλεσμα, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να ευχαριστεί τον Γάλλο πρόεδρο για τη στήριξή του.
 
Δεν τελειώσαμε, ακόμη, άλλα άνοιξε ο δρόμος, φέρεται να είπε ο κ. Μακρόν, με τον Αλέξη Τσίπρα να υπογραμμίζει ότι «πράγματι, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε από κοινού με προσεκτικά βήματα».
 
Κατά τον διάλογο που είχαν οι δύο ηγετές, ο Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την επιθυμία και την πρόθεση του να επισκεφθεί την Ελλάδα, με τους δύο ηγέτες να συμφωνούν ότι θα είναι σε επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή στιγμή για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μακρόν, αναφερόμενος στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, είπε στον κ. Τσίπρα ότι «τα καταφέραμε, ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», ενώ ο κ. Τσίπρας τον ευχαρίστησε «για τη στήριξη».
 
Ο Γάλλος πρόεδρος συμπλήρωσε ότι «δεν τελειώσαμε ακόμη αλλά άνοιξε ο δρόμος», και ο Έλληνας πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Πράγματι, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε από κοινού με προσεχτικά βήματα».
 
Τέλος, ο κ. Μακρόν είπε ότι «θέλω να έρθω στην Ελλάδα, να δούμε πότε θα είναι καλύτερα, για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:02