search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:44
MENU CLOSE

Σε καλώδια ΔΕΗ έπεσε το ελικόπτερο στον Σχοινιά – Νεκροί οι δύο χειριστές, στο νοσοκομείο ο τρίτος (Photos)

23.06.2017 07:28
Σε καλώδια ΔΕΗ έπεσε το ελικόπτερο στον Σχοινιά - Νεκροί οι δύο χειριστές, στο νοσοκομείο ο τρίτος (Photos) - Media

 

Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε πριν από τις 10 το πρωί στον υδροβιότοπο του Σχινιά.

Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου κι ενός φύλακα στην περιοχή του Σχινιά.

Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν πριν από λίγο από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Ο τρίτος επιβαίνων, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του, και ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου πριν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο της πτώσης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε επίσης στο ΚΑΤ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο, σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε στα σύρματα της ΔΕΗ και κατέπεσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:44