search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:18
MENU CLOSE

«Αιχμές» Μπαϊρού κατά Ευρωβουλής: Εσείς προσλάβατε τα στελέχη μας

23.06.2017 09:02
«Αιχμές» Μπαϊρού κατά Ευρωβουλής: Εσείς προσλάβατε τα στελέχη μας  - Media

Στη δίνη ένος οικονομικού σκανδάλου που αφορά πόρους του Ευρωκοινοβουλίου βρίσκεται ο Φρανσουά Μπαϊρού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες παραιτήθηκε από την κυβέρνηση  Μακρόν.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από την θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, ο επικεφαλής του κόμματος MoDem  δήλωσε πως πράγματι στελέχη του κόμματός του εργάστηκαν ως βοηθοί στο Ευρωκοινοβούλιο. Όμως, ο Μπαϊρού, εμμέσως πλη σαφώς, επέριψε την ευθύνη στην… Ευρωβουλή

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπαϊρού  αρνήθηκε ότι υπήρξε εικονική εργασία από την οποία ωφελήθηκε το κόμμα του
Το κόμμα του Μπαϊρού είχε χρησιμοποιήσει ευρωπαϊκούς πόρους ως «χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης» το 2009, μετά την εκλογική του ήττα στις βουλευτικές εκλογές του 2007.

Σε σημερινές δηλώσει του στην εφημερίδα  Sud Ouest ο Φρανσουά Μπαϊρού αναφέρει πως η Ευρωβουλή δέχθηκε να χρησιμοποιήσει στελέχη του MoDem.
«Τις κακές χρονικές στιγμές…αναζητάμε αξιόπιστους ανθρώπους, ανθρώπους εμπιστοσύνης. Και οι ευρωβουλευτές αναζητούν κοινοβουλευτικούς βοηθούς. Συστήσαμε αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε στην εφημερίδα.

 Η  Εισαγγελία του Παρισιού διέταξε προκαταρκτική έρευνα για να ρίξει φως στις κατηγορίες που ενοχοποιούν το κόμμα του Φρανσουά Μπαϊρού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:17