search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:11
MENU CLOSE

Βουλή: Το Ποτάμι ζητά να κληθεί ο Π. Καμμένος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

23.06.2017 13:05
Βουλή: Το Ποτάμι ζητά να κληθεί ο Π. Καμμένος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας   - Media
 
Την κλήση του Πάνου Καμμένου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ζητά το Ποτάμι. 
 
Το σχετικό αίτημα διατύπωσε με επιστολή του προς την πρόεδρο της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης. 
 
«Όλες τις τελευταίες μέρες και με συνεχή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, υπάρχει μια έντονη συζήτηση σχετικά με τις επαφές και ανταλλαγές μηνυμάτων που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, με καταδικασμένο σε ισόβια και έγκλειστο στις φυλακές για εγκληματικές πράξεις πολίτη. Οι επαφές αυτές, δέχθηκε προχθές ότι μπορεί να έχουν υπάρξει και ο υπουργός Δικαιοσύνης κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Βουλή και μάλιστα με μία συγκεκριμένη επιχειρηματολόγηση» σημειώνει ο Σπύρος Λυκούδης στην επιστολή του. 
 
Ολόκληρη η επιστολή αναφέρει: 
 
«Προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων
 
Αθήνα, 23/6/2017
 
Κα Πρόεδρε,
 
Όλες τις τελευταίες μέρες και με συνεχή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, υπάρχει μια έντονη συζήτηση σχετικά με τις επαφές και ανταλλαγές μηνυμάτων που είχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, με καταδικασμένο σε ισόβια και έγκλειστο στις φυλακές για εγκληματικές πράξεις πολίτη.
 
Οι επαφές αυτές, δέχθηκε προχθές ότι μπορεί να έχουν υπάρξει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Βουλή και μάλιστα με μία συγκεκριμένη επιχειρηματολόγηση.
 
Επειδή είναι προφανής ο κίνδυνος να βαρύνουν το πολιτικό κλίμα και από πολλές πλευρές αυτές οι πληροφορίες, ενδεχομένως δε αδίκως αν μείνουν αδιευκρίνιστες, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ καταθέτει και παρακαλεί να κάνετε δεκτό το αίτημα της πρόσκλησης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να μας ενημερώσει για την ακρίβεια ή μη των δημοσιευμάτων και για οτιδήποτε άλλο σχετικά με το ζήτημα θα επέλεγε ο ίδιος να θέσει.
 
Σπυρίδων Λυκούδης
 
Βουλευτής Α’ Αθηνών
 
Ζ’ Αντιπροέδρος της Βουλής
 
Μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:09