search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Ειδική αναφορά Μακρόν στην Ελλάδα: Χαιρετίζω την ανάκαμψη

23.06.2017 13:30
Μέρκελ για σχέσεις με Μακρόν: Οργή; Ποια οργή;... - Media
 
Σε μια σπάνια για Ευρωπαίο ηγέτη κίνηση, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, έκανε ειδική αναφορά στην Ελλάδα και στην πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Μακρόν είπε ότι «χαιρετίζω την ανάκαμψη της Ελλάδας και τις μεταρρυθμίσεις που προώθησε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», προσθέτοντας ότι «βρέθηκε στο τελευταίο Eurogroup ένα πολύ ισχυρό συναινετικό πλαίσιο. Στη σημερινή Σύνοδο δεν μιλήσαμε για την Ελλάδα, και αυτό είναι πολύ καλό νέο, γιατί δουλέψαμε πολύ με τη Μέρκελ, ώστε να καταλήξουμε στη συμφωνία που βρέθηκε στο Eurogroup».
 
Από τη μεριά της, η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε πως «δεν μιλήσαμε για την Ελλάδα στη σημερινή σύνοδο γιατί έχουν βρεθεί λύσεις» και επισήμανε πως και με το «πακέτο Γιουνκέρ» θα υπάρχει ενίσχυση των επενδύσεων.
 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:50