search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:45
MENU CLOSE

Τον έδιωξαν από τη δουλειά επειδή φορούσε βερμούδα – Δείτε πώς επέστρεψε! (Photo)

23.06.2017 15:20
Τον έδιωξαν από τη δουλειά επειδή φορούσε βερμούδα - Δείτε πώς επέστρεψε! (Photo) - Media

 

Σε πολλές δουλειές υπάρχει αυστηρός κώδικας ενδυμασίας, καθώς θεωρείται ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν εμφάνιση πρέπουσα και ανάλογη με τη δουλειά.

Έτσι, όταν ένας νεαρός υπάλληλος πήγε στη δουλειά του φορώντας βερμούδα, λόγω υπερβολικής ζέστης, ο προϊστάμενός του τον έστειλε στο σπίτι του για να αλλάξει.

Ωστόσο, ο νεαρός αποφάσισε να… τρολάρει τους πάντες, καθώς αντί για παντελόνι, φόρεσε ένα αρκετά επίσημο μαύρο-ροζ… φόρεμα!

Μάλιστα, ο νεαρός ανέβασε τις σέλφι που τράβηξε με το φόρεμα στο Twitter, διαμαρτυρόμενος για τον… σεξισμό που η εταιρεία επιδεικνύει σε βάρος των ανδρών!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Με έστειλαν στο σπίτι για να φορέσω κάτι κατάλληλο, όμως οι γυναίκες επιτρέπεται να φορούν φορέματα, οπότε, ορίστε».

Επιστρέφοντας, μάλιστα, γκρίνιαξε ότι «Αν οι γυναίκες επιτρέπεται να φορούν φούστες/φορέματα, εγώ γιατί δεν κάνει να φορέσω ένα πιο επίσημο σορτς;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:44