search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:13
MENU CLOSE

Μποκανί: Για αυτό δεν υπέγραψα στον Ολυμπιακό

24.06.2017 10:13
Μποκανί: Για αυτό δεν υπέγραψα στον Ολυμπιακό - Media

 

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως δεν προχώρησε στη μεταγραφή του Ντιεμερσί Μποκανί, επειδή ο Κονγκολέζος απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Μποκανί υποστηρίζει πως δεν απέτυχε στις ιατρικές εξετάσεις και ο λόγος που “χάλασε” η μεταγραφή του ήταν επειδή ο Ολυμπιακός ζητούσε οικονομικές εγγυήσεις, σε περίπτωση τραυματισμού, από τη Ντιναμό Κιέβου, με την ουκρανική ομάδα να μην δίνει αυτές τις εγγυήσεις.

Μιλώντας στη βελγική DerniereHeure, ο Μποκανί δήλωσε: “Η αλήθεια είναι ότι η Ντιναμό Κιέβου δεν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Ο μικροτραυματισμός μου δεν με εμποδίζει να αγωνιστώ. Μερικές φορές δουλεύω με προσωπικό προπονητή για να επανέλθω στην φόρμα μου.

Δεν βλέπω γιατί πρέπει να εγκαταλείψω. Τα γόνατά μου υπέμειναν την Πρέμιερ Λιγκ για δύο χρόνια, νομίζετε αλήθεια ότι οι ιατρικές εξετάσεις στην Νόριτς και την Χαλ είναι απλές; Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο δυναμικό από το ελληνικό. Η εικόνα μου κηλιδώθηκε, αλλά μπορώ να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο παρά αυτή την μικρή ενόχληση. Το γόνατό μου καθαρίστηκε πριν από τρία χρόνια”.

Παράλληλα, ο Μποκανί εξέφρασε την απογοήτευσή του, επειδή δεν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό: “Ο Τύπος στην Ελλάδα έκανε τον κόσμο να πιστέψει ότι τελείωσα από το ποδόσφαιρο. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα πετύχαινα και έκανα πολλές οικονομικές παραχωρήσεις για να παίξω με τον Χάσι, που με ήθελε πραγματικά. Ήμουν πολύ απογοητευμένος γιατί ήθελα να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αεροδρόμιο και στην πόλη, ένιωσα ότι και οι οπαδοί με ήθελαν πολύ. Η σύζυγός μου ήταν λυπημένη, όλη η οικογένειά μου στο Κονγκό πανικοβλήθηκε, όλο το Κονγκό σοκαρίστηκε και νόμιζαν ότι δεν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει, έπρεπε να τους καθησυχάσω όλους”

Πηγή: filathlos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:13