search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:41
MENU CLOSE

Έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ τη Δευτέρα

24.06.2017 10:27
Θωράκιση των συνόρων για το προσφυγικό ζητά η ΚΕΔΕ	 - Media

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης πρόκειται να συνεδριάσει εκτάκτως τη Δευτέρα 26 Ιουνίου με θέμα τις εξελίξεις στο ζήτημα των συμβασιούχων.

Σήμερα, μετά τις 2 το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ,ο  Γιώργος Πατούλης συναντάται με τον Πάνο Σκουρλέτη ώστε ο δεύτερος να του παρουσιάσει τη νομοθετική ρύθμιση για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των δήμων.

 

Η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ:

« Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 26 Ιουνίου με κεντρικό θέμα “Οι εξελίξεις στο ζήτημα των συμβασιούχων μετά την κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου από το ΥΠ.ΕΣ.”

Με εισήγηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη πραγματοποιείται έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017.

Μοναδικό θέμα συζήτησης της Έκτακτης Συνεδρίασης, η οποία θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας & Γεναδίου 8, 3ος όροφος) θα είναι “Οι εξελίξεις στο ζήτημα των συμβασιούχων μετά την κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου από το ΥΠ.ΕΣ.”.

Ο Υπουργός Εσωτερικών θα παραδώσει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ το επίμαχο σχέδιο.»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38